tiistai 7. lokakuuta 2008

Arkea ja juhlaa

En ole ehtinyt kirjottelemaan "päiväkirjaa" taas hetkeen. Muiden blogeja sen sijaan seuraan päivittäin, ehtymättömällä innolla.

4.10 osallistuin Augustin Huvilan Hanniksen järjestämälle kirjakurssille. Tunnelma oli oikein mukava ja aikaansaannokseenikin olin lähes tyytyväinen. Teimme pikkuisia kirjasia ihan itse, alusta loppuun.


5.10 vietimme siskontytön eli kummityttöni Airin hulvattomia 5-vuotissynttäreitä. Pikkuinen heppatyttö sai ansaitsemansa heppasynttärit. Tarjolla oli prinsessojen heppakakkua ja lahjaksi annoimme erikokoisia leikkihevosia. Siiri pukeutui juhlaan, mihinkäs muuhun kuin uusimpaan pilkkumekkoonsa. Joku muu saattaa jo huokaista, eikö tuo pilkkuvillitys jo lopu??? kyllästyttää!!! Meillä se ei lopu, pilkut pistävät aina silmään ja pilkku kuosina on varsin ajaton.

Tässä vähän Siirin poseerauskuvia. Juolahtikin mieleeni, että nämä kuvat ovat parempia kuin päiväkodin vuotuisen valokuvauksen anti. Ensimmäinen pettymys päiväkotikuvauksen kanssa. Kelpuutan ainoastaan yhden kuvan niistä. Se on harmi. Täytyy kuvailla mieluummin kotona Siiriä. Pitääkin muistaa palauttaa kuvat hyvissä ajoin, ettei tarvitse maksaa huonosta laadusta.

Punainen väri sopii mielestäni vaalealle typykälle oikein kivasti.
Airin heppakakku:


Maku oli niin aikuisten kuin lastenkin mieleen =D


Airi puhaltaa:


Onnea Airille vielä kerran!!

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo tekemäsi kirja! ♥

  eikä pilkkuihin voi kyllästyä... mahdotonta! täällä siis toinen niihin hullaantunut, vaikkei niitä vielä ainakaan meiltä kovin paljoa löydy. Paitsi kuopuksen huoneesta ;) Tosi suloisia kuvia Siiristä!

  Ja heppakakku näyttää herkulta, siinähän on yhtä lempparikarkkiani, eli mansikkaremmejäkin. NAM!

  VastaaPoista
 2. En varmaan ole ensimmäinen joka sanoo, että tyttäresi on aivan sinun näköinen!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kirjanen:) Ja niin suloinen on tyttäresi tuossa mekossaan.

  VastaaPoista
 4. Nätti kirja, varmasti mukava oli sitä tehdä. Ja aivan ihastuttavia kuvia tytöstäsi ja maukkaan näköinen heppakakku.

  VastaaPoista
 5. Pilkut on aina POP! Ja Siiri on söpö. Koskas alat tehdä Tilda-hyvänyön enkeliä? Meillä oli siitä puhetta Tilda-illassa, muistatkos kun lupasin auttaa? Laitankin blogiini kuvia omista enkeleistäni, niin voit arvioida että kannattaako edes kysellä neuvoa. Itseasiassa innostuin kirjoittamaan blogia vasta äskettäin.Blogini osoite on: http://www.sininentaivas.blogspot.com/
  Nähdään siellä Sinooperin naistenillassa (jos saan luvan lähteä-viimeksi Tiukunen oli huutanut koko illan)

  VastaaPoista
 6. Kysynpä sulta, kun en nyt löydä mistään! eli metsästän punaista valkopilkkkuista/-palloista puuvillakangasta, joka sopii esim. pöytäliinaksi. Ei siis ihan ohkasta. Mistä ihmeestä löydän?? Greengatella oli semmosesta keittiöpyyhkeitä ja leipäkoriliinoja mutta ne on jokapaikasta loppu eivätkä ole uudessa mallistossakaan enää =/ tahtoisin pienen kaitaliinan/pöytäliinan ja menee hermot kun ei kuosia löydy!!! luotan siis suhun tässä pilkkuasiassa. :D

  ja toinen juttu, näytte asuvan aika lähellä meitä, kiinnostaisiko sinua partylite-kutsut? :) pidän viikon päästä sunnuntaina ja olet tervetullut. Olisi aika hauska tavata virtuaaliystäviäkin! =) meilaile vaikka, jos innostut. heinis@gmail.com on säponi.

  VastaaPoista
 7. Blogissani sinulle pikkuinen haaste :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!