tiistai 14. lokakuuta 2008

Näpertelyä ja nukkekotihaaveita

Työpäivän jälkeen vietin tänään ihna omaa aikaa. Se meni netissä surffailessa, katselin hiukan nukkekotitarjontaa, kun himottais ostaa nukkekoti. Tuo perinteinen Lundby ei oikein iske. Olisko kenelläkään tiedossa mistä saisi hienoja nukkekoteja ja mihin hintaan? Taidan laittaa Joulupukin toivelistalle, sillä uskon, että Joulupukki ainakin tietää nämä asiat.
Haaveilun lisäksi ole ahkeroinutkin työpäivän jälkeen. Augustin Huvilan Hanniksen innoittamana olen tehnyt kotona 2 uuttaa kirjaa. Lopputulokseen olen nyt tyytyväinen. Aineksina olen käyttänyt tavallista värillistä paperia, pahvia ja kaapin kätköistä löytyneitä nauhan pätkiä ja kuviopapereita, kaksipuoleista teippiä ja paperiliimaa ja sekoittanut aineksia sopivassa suhteessa ja tällaista tuli:
"Polkadot"


"Memories"


Tänään saimme Tupperwaren jäätelömuotit ja lahjuksina iloisen vihreän eväsrasian. Huomenna haemme tuoremehua kaupasta ja teemme mehujäitä uusilla muoteilla. Eväsrasia on kovin räikeän värinen, sen piilotan kaapin perälle. (Voinhan vaikka joskus ilahduttaa jotain vihreän ystävää pikkulahjalla...)

13 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kirjaset:) Tykkäisin!

    VastaaPoista
  2. Sievät kirjat =) Ensi maanantaita odotellessa...

    VastaaPoista
  3. Minäkin tykkäsin kovasti noista kirjasista! Maanantaina nähdään! Niin ja tervetuloa Siirin kanssa käymään meillä. Ompukka tykkää tytöistä kovasti.Näkyykö @-osoitteeni sinulle? Mulla ei muuten ole sun @-osoitetta. Nämä blogiasiat ei ihan ole mulla vielä hallussa.

    VastaaPoista
  4. Ihanat, tosin ehkä hieman hintavat nukkekodit löytyy minimaailmasta www.minimaailma.fi.
    Äitini nukkekoti on sieltä.

    VastaaPoista
  5. Oih ja voih, kauniita kirjasia! Nukkekoteja on vaikka kuinka paljon kauniita, mutta entäs jos tekisit itse?

    VastaaPoista
  6. Olivieno: Nikkarointi kävi mielessäni, mutta sopivaa nikkarointipaikkaa ei nyt tähän hätään löydy =( eikä aikaakaan oikein, kun on tuoliprojekti, keinutuoliprojekti, olohuoneen seinien maalaus...ym ym...ehkä ensi kesänä sitten ulkoilmassa.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania askarteluja! Kunpa minäkin osaisin.

    VastaaPoista
  8. Näpertely on tähän vuodenaikaan ihan must! Hauska tuo idea päällystää itse kirjoja - saa just sellaisen kuin itse haluaa! Kovin paljon muutakin kaunista itsetehtyä sinulla täällä!

    Kiitos muuten vierailusta luonani! Terkuin Romu-Rouva

    VastaaPoista
  9. Voi miten kauniit kirjat! ♥
    Mukavaa askarteluiltaa! =)

    VastaaPoista
  10. Kiitos tuntomerkeistä ;) Laitan hieman samoja juttuja sulle, jos vielä ehdit ennen iltaa tän nähdä: hiukset leikattu takaa lyhyemmäksi kuin sivulta, vaaleaa ja tummaa raitaa. Farkut ja ruskea paita. Ehkä lisäksi ruskea "liehu"neuletakki =D Siirin taidankin tunnistaa kuviesi perusteella. Iltaan!

    VastaaPoista
  11. Oli kyllä mukava tavata! Siirikin on niin suloinen tyttö =) Toivottavasti taas pian nähdään.

    VastaaPoista
  12. Hei! kauniit kirjat! Olen itsekin ollut joskus kurssilla ja jonkun kirjasen siellä väsännyt. Muistaisinkohan vielä.. Nuo sinun tekemäsi kyllä innostavat kokeilemaan :´)

    VastaaPoista
  13. Hei! Kiitos kutsusta! Mielelläni tulen =) Pidän niin kovasti kynttilöistä ja sitten taas tosiaan tavataan. Kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!