lauantai 20. joulukuuta 2008

Tähtihetkiä

Nyt alkoi JOULULOMA! Olen todellakin ollut loman tarpeessa! jo pidemmän aikaa... Ajattelin rentoutua hiukan siivoamalla ja järjestelemällä mm. ompelupisteeni, joka muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa. Siivous etenee hitaasti. Imuri on ollut olohuoneen lattialla pari päivää, uskollisesti odottanut siinä, että tarttuisin siihen. Nyt olis sitten aikaa.

Aamu alkoi Siirin kanssa junarataa rakentaen ja Muumeja odotellessa. Muumit ovat suloisia, opettavaisia ja viihdyttäviä.
Lomalla ajattelin myös ommella oikein olan takaa. Päässä surraa paljon ideoita. Lisäksi odotan kovasti jouluaattoa, sillä koko perhe, Muori, Vaari, sisko perheineen, veli sekä Siiri-Simpukka kera minun kokoonnumme yhteisen joulun viettoon. Tähtihetkiä on seurata pikkuisten tyttöjen leikkejä, rentoutua käsitöitä tehden, jutella perheenjäsenten kanssa monenmoisista asioista, pelailla, tehdä jouluruokia ja herkutella, koristella kuusi ja käydä joulusaunassa.

Tähtiaiheesta juolahtikin mieleeni, että löysin tässä pari viikkoa sitten aivan ihanat puuvillasatiiniset tähtipussilakanat. Vähän Gant-henkiset, mutta puolet edullisemmin. Nämä menevät mun "joulusänkyyn".


Nyt menen siivoilemaan. Siiri innostui katsomaan TITI-nalle DVD:tä, joten saan siivota "rauhassa". =D Hitsi mitä tähtihetkiä!

2 kommenttia:

  1. Mekin katselimme aamulla Muumeja:)
    Tosin oma tyttöni on vielä niin pieni ettei malta kauan istua paikoillaan! Rentouttavaa lomaa, blogisi on mukavan rento, täynnä tavallista arkea, sitä parasta! =D

    VastaaPoista
  2. Ihanat lakanat olet löytänyt! Minullakin olisi jotkut kivat hakusessa mutten ole kelpuuttanut mitään.

    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!