maanantai 9. maaliskuuta 2009

Lisää kevään värejä ja tuoksuja

Sain sunnuntaina vihdoin aikaiseksi vaihtaa ruokailutilan verhot. Verhot löytyivät jo kuukausi sitten Hobby Hallin poistomyymälästä edullisesti. Ovat ihan tavalliset valkoiset pellavaverhot. Edelliset verhot olivat sellaiset raidalliset, maalaisromanttiset. Samalla siivosin ompelupisteeni, joka on viikkotolkulla vallannut yhä enemmän alaa ruokailupöydän ympäriltä. Pöydälle sipaisin raikkaan raidallisen pöytäliinan, joka niin ikään löytyi samaisen Hobby Hallin poistolaarista kuudella eurolla. Tuli niin tildamainen ilme. Otin kuvat päivänvalossa ja illanhämärässä.
Keväisetn värien lisäksi hullaannuin näistä Partyliten kynttilöistä, jotka hain tänään Tinyn kodin Heiniltä. Tuoksu on huumaava! Ja nuo värit sopivat nyt kivasti teemaan. Mulla on nyt keittiössä limeä, vaaleaa turkoosia, vaaleanpunaista ja ripaus oranssia. Valkoista on kuitenkin valtaosa ja nämä värit ovat lähinnä tehosteena.

Viikko alkoi vauhdikkaasti Siirin korvien jälkitarkastuksella. Korvatulehdus ei jättänyt pysyviä jälkiä jälkikasvuuni. Kuulo on heikko, mutta se johtuu vain haluttomuudesta kuunnella äitikullan neuvoja ja ohjeita. Työpäivä meni niinikään vauhdikkaasti, lähinnä palavereissa istumista, oikeita töitä en ehtinyt tekemään. Nyt kello onkin jo yli yhdeksän. Vähän ehdin vielä ommella, katsoa huomiset eväät valmiiksi töihin, ripustaa pyykit kuivumaan ja sitten koisimaan.
Vauhdikasta ja raikasta viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Ai miten pirtsakat kynttilät ja raikas ilme kodissasi.

  Saispa iteki nuo olkkarin verhot vielä vaihtoon. Pähkäilen vielä, mutta kovasti kans kallistaa valkoisten verhojen kannalle, lisäksi ripaus keväistä väriä. Samaa mitä keittiön verhoista löytyy. Mutta kuten tavallista minulla, mieli saattaa muuttua vielä monesti ennenkuin verhot koristaa ikkunaa =D

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväistä:) Verhot ovat kauniin kevyet.

  VastaaPoista
 3. Keväisen raikkaalta näyttää ruokailutilasi! Kevät saa tulla!
  PartyLiten kynttilöissä on aivan ihania tuoksuja.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruokailuhuone!

  samoin kynttilät huumaavat tuoksullaan... itselläni vaaleanpunaisia:)

  VastaaPoista
 5. Poikkesin kysymään, että saanko liittää ihanan blogisi suosikkilistaani?
  Aurinkoista viikonloppua sinulle :o)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!