perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kevään keltaista

Nyt on taas aikaa bloggailla. Mulla alkoi L-O-M-A. Vasta pääsiäisen jälkeen töihin, hiphei!
Siiri on sairastellut korvatulehduksen. Se oli jo toinen tulehdus tälle keväälle. En voi kyllä valitella, että olis rankkaa. Siirillä ei olekaan aikaisemmin noita tulehduksia ollut. Sattui nyt kaksi peräkkäin. Oli hiukan kummallinen tulehdus, kun ei kuumetta nostanut ollenkaan. Siksi se korvatulehdus olikin hiukan yllätys, kun tyttö muuten oli ihan kunnossa, mutta ilmoitti vain yhtenä yönä, että korva on vähän kipeä. Oli jännää käydä SAIRAALASSA, jossa oli viikonlopun päivystys. Siellä oli kiva leikkipaikka ja kummallisen näköisiä sänkyjä, joissa pipit ihmiset voi pötkötellä. Reipas tyttö sai lääkäriltä palkkioksi dinosaurus-tarran. Prinsessaa ei paljon dinosaurukset kiinnostaneet.

Sairastelun jälkeen palattiin arkeen. Siskon kanssa osallistuimme keskiviikkona Järvenpäässä Tian Verannassa järjestettyyn TILDA-iltaan. Opin taas uutta ja sain kivoja ideoita tuleviin ompeluksiin. Ja taisi siskokin hurahtaa Tildaan...

Pääsiäisen innoittamana ompelin tänään vähän keltaista.


Jokin aika sitten kirpputorilta löytyi tämä hurmaava avattava muna jossa asuu poika- ja tyttöpupu. Siiri halusi sen, ehdottomasti.



Tilda-illassa ompelin Green Gaten kankaasta pikkuhanhen. Syntyi näppärästi. Kvaak. Ja sattumoisin sopii noiden Green Gaten astioiden seuraksi =D


Ajattelin vielä illan ratoksi kaivaa pääsiäiskoristelaatikon esille ja tarkastella mitä sinne on tullut arkistoitua.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Oikein rentouttavaa lomaa:)

    VastaaPoista
  2. Heips.
    Kivoja pääsiäiskoristeita. pitänee käydä lainaamassa tuo tildan pääsiäiskirja:)

    VastaaPoista
  3. Ihana ankka! Tiedätkö, minulle on neuvottu että korvatulehduksen takia ei tarvitse lähteä päivystykseen jos kivun voi hoitaa särkylääkkeillä. Tosi kirjavaa käytäntöä eri lääkäreillä, jotkut eivät anna antibiottiakaan heti kun osa tulehduksista voi olla viruksen aiheuttamia. Anyway, meillä oltaisiin ilahduttu dinotarrasta!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!