tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kukkasia

Kukkahommat jatkuu. Eilen viimeistelin tämän Kukkaistytön nimeltään Flora. Sille ompelin housut ja kukkatakin. Ja aavistuksen liian ison nenän =D

Viikonloppuna kävimme Siirin kanssa Backaksen puutarhalla kukkaostoksilla. Myös Plantagenissa piipahdettiin sunnuntaina Muorin ja Vaarin ja Hannu-enon kanssa.
Laitettiin hiukan parveketta kesäkuntoon. Vietiin kanervat roskikseen. Hopealangat jätin vielä paikoilleen, kun näyttivät ihan hyviltä vielä vaikka eivät olekaan enää elossa. Parvekkeelle eli puutarhaani vievän reitin varrelle (lue: parvekkeen oven yläpuolelle) asensin tuommoisen Lavender-kyltin.


Nyt parveke näyttää rehottavan kukkia. Vielä toistaiseksi. Hyviä kuvia on päiväsaikaan mahdotonta saada, kun aurinko paistaa niin kirkkaasti. Ostin todella kauniin kukan nimeltään Sineraaria.
Petuniat ja pelargoniat tarttuivat myös matkaan. Ja tänään näin valkovuokkojen kukkivan merenä Kehä III:n varrella. Olen sitä mieltä, että nyt on kesä ja kukkaset!

Itseäni hemmottelin ostamalla söpön kukkatunikan. Tunikan kanssa sopivat punaiset ballerinakengät sain Heini-siskon avustuksella. Nätit yhdessä!


Vappusuunnitelmat pitäs tehdä viimeistään NYT! Siirille foliopallo, herkkujen osto, munkkiainekset valmiiksi ja kangaspinot ojennukseen, sillä Vappuna on taas aikaa ommella! Olen saanut eilen ompelutilauksia ja ajattelin alkaa toteuttamaan "asiakkaani" toiveita. Huikeeta, että ihmiset ovat kiinnostuneet ostamaan käsitöitäni!

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Flora oli varmasti mielissään kukkamerestä! Minun pitäisi kanssa saada pelargonioita, viimevuotiset eivät selvinneet talvesta...

  VastaaPoista
 2. Ihanasti olet parveketta laittanut! Tuollaisiin koreihin minäkin aion kukkasia istuttaa, ovat tosi nättejä!!!

  VastaaPoista
 3. Hei vain.
  Teillä on kivasti jo kesä alkanut kukkasten myötä. Itse olen jo pihaa ehtinyt rapsuttelemaan.

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkasia! Täällä meillä ei vielä uskalla edes unta nähdä, että ulos voisi laittaa kukkia :o(
  Mutta ehkä kuukauden päästä...

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää parvekkeellasi!
  Ihania kukkasia.
  Valkovuokkoja jo tosiaan on ja viikolla näin pari keltaista sitruunaperhostakin.

  Hienon Floran olet tehnyt. Upea kukkatakki.

  Mukavaa vappua!:)

  VastaaPoista
 6. Flora on kaunis , niin kuin sinä ja Siirikin mekoissanne ja oi kun kauniisti saat ja niin kesäisen tunnelman parvekkeellesi.

  Kaikki on niin kaunista!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!