lauantai 27. kesäkuuta 2009

Yksityiskohtia

Halusin ottaa muutamia yksityskohtaisia kuvia huushollista. Olen mennyt törsäämään ja tietty piti ottaa kuvia uusista jutuista. =D Candles-laatikko on tuliainen Helsingistä =D poikkesin viimeisen yliopistoluennon jälkeen Sokoksella ja tuo lodju oli paljon halvempi siellä kuin missään muualla.

Alapuolella Weisteen puinen arkku, puoleen hintaan. Sinne voi kätkeä vaikka kutimet.

Kirpputorituoli sai uuden istuinpäällisen. Kulahtanut ruusupäällinen vaihtui beigeen ruutuun. Isossa valkoisessa korissa on torkkupeittoja, jos vaikka tulee kylmä ja unettaa.

Muorilassa oli pikkuiset liinat taiteltu samantyyliselle puutarjottimelle. Tein perässä =D


Näitä makuuhuoneessani olevia tikkaita en olekaan muistanut kuvata aikaisemmin. Tikkaat ovat messuostos kevään Formasta, Puttipajan osastolta. Maailman ihanin sisustuselementti! Siinäkin roikkuu torkkupeittoja.

Ärriä. R=RAKAS. Tässä huushollissan on iso rakas ja pikkurakas.


Lehtikorin dyykkasin Muorilan roskiksesta eilen. Muorilan taloyhtiössä asuu kaksi taloutta, tämä kori kuului niille naapureille. Iso ja ehjä kori! Miksi se oli roskiksessa?


Eilen illalla vietimme grillijuhlia Muorilassa. Muori ja Vaari ovat tallustaneet samaan suuntaan jo huikeat 33 vuotta! Muori sanoi muistavansa niistä ehkä 5 vuotta! Onkohan pitkän avioliiton taika ja salaisuus siinä, että oppii unohtamaan? Vai siinä, että on se "TUTTU TUNNE"?
***
Siirin grillijuhla-asu oli Heini-tädin ompelema muffinsimekko.

Gymboreen rusettihattu.


Ja pilkkuespadrillokset.Muorille ja Vaarille kiitokset hyvästä ruoasta ja tunnelmasta! Ja Onnea kans tutulle tunteelle!


6 kommenttia:

 1. Minulla on noita Weisteen arkkuja jo 4 kappaletta :-) Ihania ovat ja nyt kun sai puoleen hintaan, niin kohtuullisen hintaisiakin.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia ja ihania tavaroita!! Nuo R-kirjaimet ovat ihanat!

  VastaaPoista
 3. Pikkuneidillä on taas niin ihanat vaatteet ja asusteet!

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia :)
  Mukavia kesäpäiviä toivottelen!

  VastaaPoista
 5. Ihana vaatetus tytöllä!

  Kauniita esineitä mielyttävine väreineen sinulla.
  Kyllä toisen roska voi olla jonkun toisen aarre, näin se menee. Ihmiset tuntuvat heittävän kaikkea ihan käyttökelpoista roskiin.
  Kori on upea.

  Mukavaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä kannattaa Hesaan ajella, kun löytää alenuksella ihanat ja tarpeelliset ostokset, arkkuun tosiaan saat vaikka mitä kivaa. Oletkos Jumbossa käynyt, itse en ole vähään aikaan...siellä vois olla vaikka mitä..ale aikaan.
  Siiri on suloinen pikkuneiti, oikea malli!
  Ju roskikseen kannattaa aina kurkistella, ihmiset heittävät pois mitä ihmeellisempiä tavaroita, nytkin sinulla kävi hyvä tuuri.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!