tiistai 7. heinäkuuta 2009

Tunnelmanurkkaus

Tämmöinen yksityiskohta meiltä. Tuon valkoisen rottinkilokerikkotarjottimen nappasin kirppikseltä eurolla ja suihkuttelin siihen valkoisen maalin pintaan. Valkoisella saa kaiken näyttämään kauniilta. Lokeroihin laitoin tuollaiset köyhänhopeiset tuikkukuppelot ja niihin puhtaan puuvillan tuoksuisia tuikkuja.

Tuon funkkisnojatuolin olenkin jo esitellyt aikaisemmin. Sen selkänojalle heitin pitsipellavaliinan.

Ihmeen hämäriä kuvia tulee tolla mun kameravanhuksella vaikka päivä ei ole vielä puolessakaan. Salama ei taida oikein toimia.
***
Nyt sitten suuntaamme suihkin kautta lemmikkieläinkauppaan ihmetellemään. Tuli eilen illalla mieleen, ettemme ole Siirin kanssa koskaan käyneet yhdessä lemmikkieläinkaupassa. Onhan sekin pikkuiselle elämys. Ja tämä lemmikkieläinteemahan on nyt ajankohtainen, kun meillä on ne marsut hoidossa.

2 kommenttia:

  1. Kaunista...

    Ihana tuo pikkuverho tuolla aiemmassa postauksessa!

    VastaaPoista
  2. Kiva tuo lokerikko ja tietysti valkoisena! Se Viirin kirppis oli kyllä niin kiva paikka (koko reissumme oli!), että sinne täytyy suunnata toistekin! Kivan pitsiverhonkin olit löytänyt! Kangasalla on tänä viikonloppuna rompetori, tänään jo sinne rynnistin! Kaikkea ihanaa oli joka paikka väärällään, mutta hinnat poskettomia. Kauhean kirpunpureman olen varmasti saanut kun vanha tavara houkuttelee... Mies olisi ostanut minulle vanhan vaa-an tulevan hääpäivämme kunniaksi, mutta kun yritin sitä uudestaan löytää, sen oli jo joku muu vienyt. Mies oli vaan iloinen, ihmetteli mihin kummaan sen olisin edes saanut mahtumaan!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!