keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Pirteää punaista

Viimeistelin vielä parit punaiset pöksyt Siirille. Yksiväriset ovat Eurokankaan Suomi-plyysiä (6 euroa/metri) ja raidallinen on palalaarista untuvaisen pehmeää velboaa. Se on vähän hinnakkaampaa. 110cm housujen hinnaksi tulee 11-13 euroa.
Olen pessyt kaikki veluurit, velboat ja plyysit ennen ompelua ja kaikki ovat ilmeisen laadukasta materiaalia, sillä niille ei ole tapahtunut mitään.
Mä olen tavattoman tyytyväinen aikaansaannoksiini. Onnistumisen kokemus!
***
Olen opiskellut muutaman viikon ajan mielenhallintaa. Tarkoituksena on oppia tunnistamaan omia tunnetiloja ja pohtimaan millaisiin tilanteisiin mikäkin tunnetila liittyy. Se on tavattoman hankalaa. Opiskelujen jälkeen mulla pitäis olla valmiuksia vetää masentuneille ryhmiä juuri tähän mielenhallintaan liittyen. Mietin vain kuinka hankalaa masentuneen on tunnistaa erilaisia tunnetiloja, varsinkin niitä positiivisia, kun se on tällaiselle "ei-masentuneellekin" rankkaa.
No, joka tapauksessa, koulutuksessa koitetaan löytää jokaisesta päivästä helppoja hetkiä ja pysähtyä miettimään niitä pieniä arjen iloja.
***
Nämä punaiset housut ovat nyt tässä hetkessä sellaiset =D
***
Olisi mukava lukea myös Teidän blogilaisten "helpoista hetkistä" ja niistä asioista, jotka saavat hyvälle, iloiselle, seesteiselle mielelle ja millä voimalla sitä joka aamu herää sängystä ylös. Mikä on sinun "punainen housusi"? Olisi myös mukava lukea keinoista, joilla hemmottelette itseänne.
***
Hemmotelkaa itseänne ja toisianne, sillä on tavattoman suuri voima arjen keskellä =D

7 kommenttia:

 1. Ihanat housut! Mun punaiset housut on tänään olleet aikaansaamani tilkkupeitto. Käypäs katsomassa! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat bökät! Ompelukoneeni hajoamispisteessä ja silti selailen vanhoja lasten kaavalehtiä... Taitaapi arjen piristys olla ihan vaan upeat haaveet ja rikas mielikuvitus. Onnistumisen tunne - se se taitaa olla!

  VastaaPoista
 3. Minun punaiset housuni ovat vessan kolon listoitukset! Taidanpa tehdä siitä heti postauksen.

  VastaaPoista
 4. Hauskannäköisiä housuja... Pitäisi varmaan itsekkin tehdä noille omille mukuloille.. Velour on matskuna aivan ihanaa... =D

  -Sanna-

  VastaaPoista
 5. Suloiset housut! Minun punaiset housut ovat varmaan kaikki tuunaukset, kun tavara saa maalilla tai jollain muulla ihan uuden ulkonäön, se on todella hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Pirtsakat housut! Kiva blogi sinulla, en ole tainnutkaan aikasemmin käydä täällä.

  VastaaPoista
 7. Pitkästä aikaa täällä kurkistelemassa. Teekupposen kanssa aionkin nyt lueskella kaikki postaukset mitä on tullut sen jälkeen kun viimeksi kävin :)
  Minun punaiset housut on kirjat...tyhjät kirjat joihin itse kirjoitan, ihanat paksut vanhat kirjat joita vaan ihailen ja sitten ne kirjat joita ahmin iltaisin. Hyvän kirjan kanssa unohtaa sen välillä niin haastavankin arjen!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!