torstai 15. lokakuuta 2009

Mielipiteenne on tärkeä

Tarvitsen apua. Olen ostanut kirpputorikierroksillani tällaiset välineet. Rottinkinen pyöreä alusta ja siihen sattumoisin sopiva lasinen kupu. Eivät ole oikeasti pari, mutta sopivat kivasti yhteen. En osaa päättää suihkuttaisinko rottinkialustan valkoisella vai en. Nyt siis enemmistön ääni voittaa. Maalaanko, enkö?


Greengaten syksyssä on ihania juttuja. Löysin Jumbon Country Whitesta nämä beiget pilkkuservetit. Ihanat!
Ja tänään löytyi tällainen "köyhänhopeinen" tuikkumalja. Söpö!


Olen hillinnyt viime aikoina kodin rekvisiittaan liittyviä ostoksia. Ihan vaan tällaiset pienet löydöt olen sallinut. =D


10 kommenttia:

 1. Jos se olis vaaleempi tai rusehtavampi niin jättäsin puunsävyseksi, mutta kellertävän näkönen ainakin kuvassa joten maalia pintaan! :) Mut sopisko harmaa..no kyllä valkonen on aina hyvä! ;)

  VastaaPoista
 2. Maalaa:) Nyt nuo eivät mielestäni sovi oikein hienosti yhteen, koska näyttävät jotenkin erityylisiltä. Valkoinen alusta taas sopii hienosti lasin kanssa. Kiva kupu!

  Olen kyllä samaa mieltä Pienen Linnun kanssa, että jos tuo alusta olisi oikein tumman ruskea, se voisi näyttää kivalta lasikuvun kanssa.

  VastaaPoista
 3. Valkoiseksi minäkin maalaisin :o)

  VastaaPoista
 4. On muuten nätti lasikupu, pti vielä sanoa!

  VastaaPoista
 5. Kiva löytöjä! :) Ja valkoiseksi minäkin maalaisin..
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Valkoista pintaan laittaisin =)

  VastaaPoista
 7. Valkoinen on aina kaunista!!!

  VastaaPoista
 8. Minäkin maalaisin valkoiseksi! Sulla on ihania juttuja täällä blogissa! Olen ihan ensivisiitillä ja tulen toistekin! ü

  http://saanan.vuodatus.net/

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!