torstai 8. lokakuuta 2009

Sydämellistä

Moni valittelee blogeissaan aikapulaa ja tekemättömiä puuhia. Niin myös minä. Huusholli on ihan rempallaan enkä tiedä mistä kohtaa alottaisin. Maalauspuuhia olis, pienempää ja isompaa projektia ja vaikka mitä. Tänään saimme sentään 5 viikkoa kestäneen kirpputoriprojektimme siskon kanssa päätökseen. Hyvä mieli, vähemmän tavaraa ja palkkioksi euroja.

***

Pakkomielle suloisiin lastenvaatteisiin ei ota laantuakseen. Odotettu Gymboreen paketti saapui Ameriikasta siskon, mun ja prinsessojen iloksi. Sydämellisiä vaatteita saapui ja kokoelma sai täydennystä.


Kumisaappaita, hiuslenkkejä ja nappeja myöten sydämellistä.

Gymboreen vaatteet ovat hyvälaatuisia, värit säilyvät, eivät vanu ja veny ja ennenkaikkea niin hurmaavan värisiä, mallisia ja materiaalit loistavia. Saa rahoille vastinetta.


***

Aikaisemmin mainitsin Mielen hallinta-koulutuksesta. Se alkaa olla loppusuoralla. Koulutus on ollut ihan ok, ei hirveästi mitään uutta, mutta on pysäyttänyt pohtimaan elämän pieniä iloja ja helppoja hetkiä, joita löytyy synkimmästäkin päivästä. Sen voin luvata. Hyvänmielen kunniaksi laitoin tähän liitteeksi kouluttajalta saamani runon voimaannuttamaan kaikkia muitakin.

Sydämellistä loppuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Olipa sydämellinen paketti! Ihania!

  Sydämmellistä loppuviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla! Sinunkin blogisi on kiva.Ihastelin tuolla tilkkupeittojasi- tilkkutäkkeihin hullaantunut kun olen :) Itselläkin olis seuraavana projektina päiväpeitto mulle ja miehelle,siis yhteinen ;)
  Kivoja syjänvaatteita!
  Jään katselemaan.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat vaatteet! Minä sitten unohdin sen Tilda-illan. Tai muistin, mutta kuvittelin sen olevan joskus myöhemin. Vähän tätä harmitusta helpottaa, etten olisi sinne päässyt ilman lapsenhoitojärjestelyä. Toivottavasti kuitenkin nähdään jossakin mutkassa.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!