lauantai 5. joulukuuta 2009

Epäonnistumisia ja onnistumisia

Itsenäisyyspäivän aattona olemme Siirin kanssa siivoilleet, ulkoilleet, ommelleet ja leiponeet. Kaikki muu on sujunut hyvin paitsi leipominen. Ennen päiväruokaa kävimme kävelyllä ja Siiri sotki hiekkalaatikolla mudan ja mätien puunlehtien kanssa. Tuli niin kova nälkä, että teimme pikaruoaksi tonnikalapastaa. Samalla leivoimme uuniin kypsymään vanhan tutun banaanisuklaakakun. Itsenäisyyspäivää ajatellen. Ei vissiin ihan onnistunut... Peijakas jymähti kakkupohjaan kiinni (oli voideltu kakkupohja ja tein kaiken oikein, niinkuin aina ennenkin...) ja piti väkivalloin sieltä rapsutella.

***
Maku on vailla vertaa. Ihan oikeasti. Estetiikka ja maku eivät tänään kohtaa tässä taideteoksessa.

Onnistun paremmin ompelupuolella. Nämä kuuset ja possut ovat uusimpia tulokkaita. Mielestäni tosi kivoja. Näissäkään ei estetiikka ja maku kohtaa. Tosin vanutäytteisiä koristeita ei ole alunperinkään ollut tarkoitus syödä.

Ostin tulipunaisen joulutähden. Hyasintteja on jo neljä. Niistä tulee hurmaava tuoksu.

Nämä sydämet ovat onnistuneita. Tein tilkkupeittoprojetista yli jääneistä Greengaten kankaista, hiukan uudella sydänmallilla.

Myös näissä tyynyompeluissa onnistuin. Tyynyissä on toinen puoli pikkuista pilkkua ja toinen puoli vähän isompaa pilkkua. Pilkullinen fleecepeitto sohvan selkänojalla on myös uusi tulokas.


Ei kai tässä muuta. Virkkausideat surraavat nyt päässä. Taidan mennä ideoimaan etten nukahda. Reippaan ulkoilun, ruokailun, ompelun ja leipomisen jälkeen vähän "ramasee".

5 kommenttia:

 1. Hienoja ompeluksi. Nuo possut ja kuuset olvat kyllä hauskoja :)

  Ja mitäpä noista pienistä leipurin takaiskuista. Pääasia että maistuu makialle :) Sekasi ne menee mahassa kuitenkin :D

  <3 Henska

  VastaaPoista
 2. Kivoja possuja, kuusia ja sydamia! Itsekin olen ajatellut kayttaa keittiopyyhkeita tilkkupeittoon. Ne ovat vahvaa ja hyvaa kangasta ja niista loytyy usein tosi kivoja kuoseja!

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja olette tehneet! Ja niin kuten huomaat, netti toimii!

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluksia! Mukavaa itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!