lauantai 19. joulukuuta 2009

Neuloen ja virkaten

Tänään ruokakaupassa kiertelin lankahyllyn ympärillä ja pohdin mitä ostais. Ajattelin neuloa Siirille säärystimet, huomasin, että ovat aika kätevät näin talvella, jopa lapsen jaloissa. Ne voi vetää ylös kinttuihin saakka lämmittämään. En sitten osannut päättää enkä muistanut minkä kokoisia kudinpuikkoja kotona on valmiina. Lähdin tyhjin käsin ja hyvä niin, sillä kotiin päästyä pengoin lanka-arkkuani ja kappas... sieltä löytyi reilu vuosi sitten Siirille aloittamani neuletunikan alku. Sain sen valmiiksi juuri. Enää se ei ole neuletunika vaan neuletoppi, sillä Siiri on venähtänyt pituutta.

Juuri sopiva Siirille juuri nyt. Ja ihanat retrovärit! Suurin osa on neulottua, ihan vaan koko ajan oikein, että tulee sellainen elävä neulepinta. Helmaan virkkasin pykäreunan, se ei vain näy tuossa kuvassa. Myös olkaimet on virkatut.

***
Nämä postaukseni alkavat olla tällaisia yhden kuvan tarinoita. Kamerani on aivan lopun edellä. Otin äsken ainakin 15 kuvaa, joista vain tämä onnistui. Muut kuvat ovat punaisen tai ruskean sävyisiä lönttejä, joista ei saa edes selvää mitä olen koittanut kuvata. Suunnittelen siis uuden hankkimista.

***

3 kommenttia:

 1. Oletpas ollut ahkerana :-))
  Mukavaa lauantai iltaa :-))

  VastaaPoista
 2. Kaunis neuletoppi,
  hyvää käsityötä!
  Mukavaa sunnuntaita!:)

  VastaaPoista
 3. Siiri saa kyllä ihanan neuletopin. Herkulliset värit :)

  <3 Henska

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!