keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Lavender

Nyt iski joku ihmeen laventelivillitys. Tuoksu on ihana, puhdas. Poikkesin Plantagenissa. Tarkoitus oli ostaa helmihyasintteja, mutta olivat niin kituusen näkösiä, etten viitsinyt. Sitten muistin laventelin. Ja tässä se nyt on. Sopiva sinkkiastia löytyi kaapista ja astian koristelin vielä wanhalla käsinvirkatulla pitisilä. Sattui olemaan just prikulleen tuon astian ympärysmitan pituinen.

Pitsikokoelmani sai lisäystä helmikuussa, kun entinen työystäväni antoi kassillisen mitä ihanampia pitsejä. Lahjoitti. Tuo purkin ympärillä oleva pitsi on yksi niistä. TA:lle vielä suuret kiitokset =D

***
Ostin myös laventelia tuoksupussissa.

Ja tämä ihana kellokukka häikäisi värillään ja hinnallaan. Tuossa kuvassa on jo ihan kesä!

Ompelurintamalle kuuluu tällaista. Ruskea-beige tähtipeitto valmiina.


Ja ruskearuudullinen "Little Things"-kassi, odottaa uutta omistajaa. Laitan sen tuonne ThelmanPutiikin puolelle myyntiin. Muokkasin putiikin ilmettä hiukan pääsiäisen pyhinä. Kaikkiin kuviin en ole läheskään tyytyväinen, joten otan uusia kuvia ja muokkailen putiikkia sitten taas lisää. Päätyöni lisäksi nautin kovasti myös kaupantätinä olemisesta =D

Lapsukainen niiskuttaa taas nenäänsä ja ilmoitti, että korvaan sattuu. Ihmettelin, että miksi sitä korvaa pitää kaivaa pikkusormilla koko ajan...

9 kommenttia:

 1. Laventelit kasvamassa Rintelän ikkunalla :) saa nähä saanko minkäänlaisia puskia aikaan,mutta useampi siemen on ainakin itänyt! :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi tuosta peitosta tuli aivan ihana!Minkätyyppinen putiikki äiilläsi on missä myyt ompeluksiasi?Etkös niin kirjoitellut jossakin vaiheessa että peitot menee sinne myntiin?

  VastaaPoista
 3. Nonnukka: Äidilläni on BOBO-niminen lastenvaateliike Järvenpäässä. Siellä on myynnissä lapsille muutakin =D

  VastaaPoista
 4. Laventelissa on huumaavaa tuoksu ja kesä tulee mieleen. Ihanaa, kohtahan se jo ovella :)

  Peitosta tuli tosi kaunis

  VastaaPoista
 5. Laventelin tuoksu on niin huumaava.-))Minullakin oli eilen kädessä laventeli, mut panin sen takas hyllyyn.... kun ajattelin kasvattaa itse, mut taidanpa sittenkin alkajaisiksi hakea valmiin :-))) Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 6. mullakin on laventeli kasvamassa,mutta ehtinee vasta kesäksi. meidän isäntä on nopeuttanut kevään tuloa ja LAPIOINUT takapihan lumet pois!have a nice weekend!

  VastaaPoista
 7. Tämä on aivan ihana blogi. Olet taitava käsillä tekijä ja sinulla on värisilmää. Jään seuraamaan käsitöitäsi, mutat mistä tänne voi liittyä lukijaksesi?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista kaikille laventelin ystäville =D

  Sanna: lisäsin tuonne sivupalkkiin tuon LUKIJAT-osaston. Sieltä napsauttamalla pääset lukijaksi. tervetuloa.

  VastaaPoista
 9. Laventelissa on ihana tuoksu! Minulla on siemenet mullassa, saas kattoo miten käy.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!