perjantai 2. huhtikuuta 2010

Rentoutuen

Voi että ihminen voi tulla onnelliseksi Prismassa. Nämä mahtavat ruusukuvioiset emaliset säilytysastiat ja kahvallinen lävikkö löytyivät tosiaan Prismasta ja ihan naurettavaan hintaan. Inhoan muovisia säilytys-ja pakasterasioita ja tässä syy; kun voi löytää niin paljon kauniinpaakin!


Tämä pääsiäinen menee rentoutuen. Teetä hörppien ja herkkuja mutustellen =D En olekaan muistanut raportoida siitä kahvin juonnin lopettamisesta. Joulunahan se kahvi sitten jäi. Yhden kerran otin kahvilassa vahingossa kahvia totuttuun tapaan, mutta muuten en ole kahviin koskenut. Laitoin keittimenkin kaapin perukoille. JA TULOS ON, ETTÄ KOLMEEN KUUKAUTEEN MAHTUU 1 MIGREENI, JOHON OTIN TAVALLISTA LÄÄKETTÄ JA NUKUIN JA SE OLI POISSA! Aikaisemmin pää oli kipeänä 2-3 päivänä viikosta. Se on paljon se, mutta enää ei päänsärky vaivaa!! Sain jopa reseptin migreenin estolääkitykseen. Onneksi en ostanut niitä.
Rentoutumiseen palatakseni. Eilen rentouduin shoppailemalla pari tuntia. Ostin Siirille ja itselleni vähän kevyempää ja keväisempää vaatetusta. Uudet farkut pitäs vielä löytää.
***
Tämä POPCORN-astia löytyi kirppikseltä pari viikkoa sitten. Vähän BRUKA-tyylinen.

Siellä on mansikoita.

Ja lapsi jaksaa ihmetellä tätä kasvua. On ihan itse tehnyt tuon astian maitotölkistä ja kylvänyt siemenet kasvamaan. Tätä hoivataan ja kastellaan, annetaan olla valossa yms. mitä hyvä puutarhurin alku nyt voi kylvöilleen tehdä.

Rentoudun ommellen Muorin kaupalle ja herkutellen, myöskin leväten ihan oikeilla päiväunilla. Ajattelin huomenna mennä myös kirpputoreja kiertämään. Onkohan ne tulevana sunnuntaina auki?

6 kommenttia:

 1. Hauskaa pääsiäistä! Ihania ostoksia alla, pitäisi joskus taas päästä kauppaan yksikseen...

  VastaaPoista
 2. Hmmm, pitääkin mennä Prismaan :). Kiitos vinkistä! Ihania!

  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Hih, mulla on tuo sama setti lahjaksi joskus saatuna, kylläkin jollakin vihannes-tms-kuviolla. Mökille menossa, sinne en oikein muovia huoli.

  Nautinnollista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Minäkin hypistelin noita Prismassa,mutta toistaiseksi oli jätettävä kauppaan.. :)

  Mukavaa Pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 5. Suloisia löytöjä, täytyykin poiketa huomenna Prismaan :) Kyllä hymyilytti, meillä on melkein samanlainen pääsiäisruoho tuolla keittiön pöydällä munineen päivineen :D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!