tiistai 11. toukokuuta 2010

Ruusuja ja pitsiä

Tänään oli sen verran rankka päivä töissä, että piti poiketa ostoksilla =D Ostin ruusulakanat, joita jo kerran kävin ihastelemassa, lisäksi aivan ihanan virkatun pitsipeiton.

Näitä pitsipeittoja onkin kertynyt jo jonkin verran. Wanhoja ja uusia. Pari muutakin neulepeittoa on, mutta en ottanut kaikista kuvia. Olen kyllä sellainen fiilisostelija, jos on mieli maassa tai muuten rankkaa, niin mielen saa kyllä nopeasti kohenemaan, kun käy vähän ostoksilla...kumma juttu.


Huomenna rutistan yhden työpäivän ja lomailen loppuviikon, ihanaa!! Siiri joutui tänään haaverin kohteeksi päiväkodissa, silmä on nyt mustana, kaveri oli lyönyt harjalla naamaan. Ohhoh!

14 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia :) Varmasti noista piristyy... ;) Minäkin piristyin ja vain kuvista, vaikka nyt jo pitäisi olla nukkumassa...

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunista kangasta olet löytänyt.

  Toivottavasti pikku Siiri ei ole moksiskaan pikku mustelmasta ja paranee pian. haavereita sattuu aina. Minä muistan lapsuudesta, kun aina oli polvet ruvella ja auki, kun meno oli kovaa ja kaatui.

  Mukavaa tätä viikkoa. ja huomista Kukan päivää!

  VastaaPoista
 3. Siirille pikaista toipumista ja iloista mieltä! Päivähoidossa sattuu ja tapahtuu pikkukaverusten välillä kaikenlaista. :)

  Mutta mikä kasa pitsipeittoja... minä en ole vielä sitä ensimmäistäkään saanut hankittua, uutena tai vanhana... pari kertaa olen nähnyt pitsipeiton kirpparilla, mutta ovat olleet hieman huonokuntoisia ja hintapyynnöt 40 euron luokkaa. En ole oikein tiennyt, mikä olisi sopiva hinta. Mitä sinä maksaisit pitsipeitosta kirpparilla?

  VastaaPoista
 4. Ihania pitsipeittoja, haluaisin että ne meilläkin vähän lisääntyisivät ;o)
  Ja ihanan ruusuiset lakanat!
  Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 5. On se kyllä kumma, että rahalla saa kuin saakin hetken onnellisuuden aikaan kun sen muuttaa pitsiksi ja ruusuiksi.. :D

  Voi Siiriä :/ vai pitääkö tässä kohti kysyä, että "näkisittepä sen kaverin" ?? ;D

  Helteisiä vapaita! :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Siirin silmä paranee pian!
  Ihania peittoja ja kuvia täällä. Pitsipeitot tuovat niin kesän mieleen.

  VastaaPoista
 7. Voi pikkuista Siiriä, toivottavasti silmä paranee pian! Aivan ihanat ostokset olet tehnyt!! Sinulla on niin kaunis pitsipeittokokoelma, haluaisin tuon pinon itsellenikin :)Ei ole kyllä pitsien ja ruusujen voittanutta!!

  VastaaPoista
 8. Suurkiitos ihanista kommenteista!!
  Miia: kirpparilta ostaisin pitsipeiton ehkä 20-30 eurolla, riippuu kunnosta ja siitä millainen kuvio on. Usein pitsipeitot maksavat jopa 80 euroa kirppiksillä, hirmuinen hinta.

  Ruusa: Kaverin kuntoa en ole nähnyt, mutta uskoisin, että on ihan ehjä. Siirin tuntien ei tekisi pahaa edes kastemadolle =D

  VastaaPoista
 9. IIhania pitsipeittoja <3 =)))))

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan ihana peitto tuo pitsikaunokainen. Saako kysyä mistä tuollaisen löysit? Lakanatkin ovat niin kesään sopivan hempeät. Shoppailu tekee hyvää!
  Sellaista se on lasten kanssa, sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti Siiri toipuu pian sekä ruhjeesta että järkytyksestä.
  Ihanaa päivää sinne!

  VastaaPoista
 11. Piti liittyä lukijasi kun täällä on kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
 12. Ihania pitsipeittoja.
  ja noin paljon.
  ne ovat myös minun lemppareita.
  Etsiskelen niitä kirppiksiltä.Hyvällä tuurilla löytää edullisiakin.
  Mukavaa loppuviikkoa!:)

  VastaaPoista
 13. Paranemisia siirille! Ja mistä noin kauniita pitsipeittoja saa ostaa? miksi minä en oloe nähnyt?

  VastaaPoista
 14. PiuPau ja Sanna:
  Uusimman pitsipeiton ostin Hobby Hallin Tammiston myymälästä, eikä hinta päätä huimannut, 25 euroa =D Myös Kodin Ykkösessä on pitsipeittoja kaupan n. 40 euroa.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!