keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Pikkuhankintoja ja tilannekatsaus

Miten voi olla mahdollista, että aika menee paljon nopeammin nyt kun Siiri ei ole paikan päällä?! Ja sitten olen myöskin väsyneempi. Tosin se taitaa johtua kiihtyvästä työtahdista. Onneksi on enää ensi viikko töitä ja sitten kirmaan kuukauden lomalle =D


***

Pikkuisia shoppailuja olen tehnyt. Greengaten lattemukiperhe sai uusia jäseniä. Tuon kahvallisen puulootan ostin maanantaina Oliverin kirppikseltä.


Maanantaina alkoi Keravan Oliverissa mun kesämyyjäiset. Ompeluksia ja kodintavaraa kirpparimeiningillä. Lähellä asuvat, käykäähän ostoksilla =D Tämä ja ensi viikko aikaa.

Tämä paksu puinen kehys löytyi myös kirppikseltä.



Vaihdoin eilen kiinteän laajakaistan liikkuvaan Saunalahden nettitikkuun. Tämä onkin nyt mukavaa puuhaa, kun voi istua rennosti sohvalla ja surffailla netissä. Ja kesälomareissullekin voi ottaa kannettavan mukaan. Oiva valinta!

9 kommenttia:

  1. Hei!:) Sitä ei sitten lomareissullakaan pysty blogista olemaan poissa!:) Minäkin haaveilen kannettavasta,koskapa olisi ihana juuri sohvalla loikoilla samalla,hih!

    Ihanat ostokset olet tehnyt!:) Voi kunpa minäkin tekisin yhtä hienot löydöt huomenissa,kun käyn kirppiskierrkoksen.

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt. Kirppikseltä löytynyt puulaatikko on aivan ihana. Nuo lattekupit ovat minunkin makuun, todella kauniita.
    Myyntipöytäsi näyttää ihastuttavalta, kaikkea kaunista olet ommellut.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kivat löydöt ja aivan ihana tuo myyntipöytäsi. Sohvalla olis kyllä kiva surffailla :) Meillä on niin vanha läppäri, että ei kovallakaan alustalla, niin kuin vaikka pöydällä, meinaa pysyä päällä, tuuletin kun jyllää täysillä. Sylissä ei voi pitää ollenkaan. Haaveilenkin uudesta läppäristä tai sitten sellaisesta hauskasta tarjottimesta, jonka pohjassa on tyyny. Sylille pehmeä ja koneelle kova alusta ;) Jossain niitä näin...

    VastaaPoista
  4. voi kun olisin lähellä niin tulisin ehdottomasti shoppaileen! Ihanan näköisiä juttuja! Ja mukavia löytöjä itsekkin teit!

    VastaaPoista
  5. Ihanan puulaatikon olet löytänyt!
    Huippu on myyntipöytäsi:-))
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia!!

    Mukavaa lomaa sinulle, poikkeilehan!!

    VastaaPoista
  7. Voi vitsat mikä myyntipöytä <3
    Teksisipä mieli körötellä sinne.
    Huippulöytöjä!

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihania löytöjä olet tehnyt, täytyypä huomenna piipahtaa siellä Oliverin kirppiksellä, kun on kuitenkin toooosiii lyhyt matka, josko mukaan tarttuisi vaikka jotain sinun hyllystäsi !

    Kiitos kauniista kynttilöistä, tulivat perille jo alkuviikosta ( asumme tilapäisosoitteessa tyttöjen kanssa rempan vuoksi ja posti tulee pari päivää jäljessä ) laitan blogiini kuvia kunhan vaan saan aikaiseksi.

    Annika

    VastaaPoista
  9. Onpa kivannäköinen tuo sinun "tiski" :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!