maanantai 21. kesäkuuta 2010

Täydennystä

Tämänpäiväinen kirppiskierros tuotti tulosta. Löysin huippukuntoisen Arabian soikean vadin 16 eurolla. Ja onnekseni huomasin kotona, että mulla oli jo valmiina saman sarjan pieni ja iso vati.

Ihana löytö. Nyt mulla on näitä koko sarja! Tässä vati on Askosta ostamieni uusien keittiöpyyhkeiden kanssa.

Sinivalkoinen teema jatkuu. Muori antoi jo jokin aika sitten kaapistaan nämä Arabian vanhat lautaset. Nämäkin ovat priimakunnossa.

Meinasin sortua ostamaan kirpputorilta sinisen pöytäliinan ja pikkukannun, mutta onneksi muistin, että kyllästyn kuitenkin kesän jälkeen siniseen ja sitten en enää tiedä mihin kaappeihin kaikki sullon. Viime syksyinen tavara-ahdistus on vielä tuoreessa muistissa. Tiedän, että syksyn tullen haluan edelleen valkoista, beigellä ja ruskealla höystettynä. Ja nitä on jo valmiiksi kaapissa =D Olen tyytyväinen itseeni =D
***
Koska olemme kesälomalla, päätimme eilen illalla lähteä vielä potkulautalenkille klo 22 jälkeen. Oli ihanan rauhallista ja sain kaikessa rauhassa kierrellä ojanpohjia vaaleanpunaisia ja valkoisia lupiineja metsästäen. Aika vähän oli tarjolla.

3 kommenttia:

 1. Kauniit vadit ja nyt on kolme samaa sarjaa. Hieno homma.
  Mullakin on sininen kausi menossa. Yleensä pidän sinisestä väristä vaatteissa, kovastikin. Nyt kuitenkin kaipaan sitä myös pieninä annoksina sisustukseen. Tämä on minulle ihan uutta. Juuri äskenkin olin leikkaamassa sinikukallista kangasta sohvan kesätyynynpäällisiä varten :) Mieleni tekisi myös sivalkoista posliinia...
  ps. ihanat keittiöpyyhkeet ja lautaset myös

  VastaaPoista
 2. Kivat lautaset Arabialta.Tuo muotoiltu reuna on niin juhlava.
  Lupiinit ovat ihan ehdottomat ja niiden tuoksu aivan hurmaava:)
  Kivaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniit vadit! Onnea upeista löydöistä!!
  Meilläkin alkaa loma 3 päivän päästä :). Ihana päästä elämään 5 viikkoa ilman tiukkoja päivittäisiä aikatauluja :) :).

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!