sunnuntai 29. elokuuta 2010

Loviisasta

Tämä päivä humpsahti siisi Loviisan ihanissa tunnelmissa. Ikävä sattumus tapahtui, kun unohdin kameran kotiin. Tosin olen aikaisempina vuosina kuvannut siellä taloja ja tunnelmia, joten eiköhän nyt selvitä näillä ostoskuvilla tämä kerta.

***
Pieni lisäys tuli Greengate-osastolle. Vanille Homesta ostin pilkkumukit ja ruudullisen keittiöpyyhkeen tämän syksyn mallistosta. Tuo ruusukuvioinen on aikaisempi ostos Country Whitesta Jumbosta.

Mailegin nauhoja ostin myös pikkupätkät. Kaupantäti laittoi ne pieneen sellofaanipussiin ja sulki pitsillä. Huomaavaista ja söpöä.

***
Tähän väliin esittelen myös aikaisemman kirppislöytöni eli tämän ihana vaaleanturkoosin keittiövaa'an. Kävin viime viikolla Rekolan kirppiksellä ekaa kertaa ja siellä oli tämä ihanuus odottamassa 10 eurolla.


Ja takaisin Loviisaan. Tuli kierrettyä monta kirppistä. Käytiin syömässä lohikeittoa ja jälkiruoaksi otettiin omenakakkua vaniljakastikkeella. Sitten oli taas hyvä jatkaa aarteen etsintää.

***
Ruosteisia pieniä avaimia ostin euron puolikkailla. Ei paha hinta!

Ihania patinoituneita leivovuokia ja piparimuotteja löytyi niinikään todella edullisesti.


Ja sitten se mahtava löytö, mikä jo kerran tuli eteeni n. vuosi sitten enkä ostanut. Siitä saakka on harmittanut. Kesälomareissulla löysin samantapaisen pyykkilaudan, mutta tuo "raastinosa" oli muovia. En ostanut. Tänään se sitten tupsahti Loviisassa eteeni hämäkinseitteineen kaikkineen ja raastinosakin on peltiä niinkuin kuuluukin. Se somistaa nyt pyykinpesunurkkausta.


Nyt alan katsomaan illan elokuvaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

  1. Mulle kävi sama moka, kun oltiin lauantaina Loviisassa, kamera kotona... Onneks on kanssa tullut kuvailtua pari vuotta sitten :)

    Ihania löytöjä teit, minä en ollut harmi vaan yhtä onnekas!

    VastaaPoista
  2. Voi kamera.. :/ Me kun ei sitten lähdetty niin minä päivystän kuvia,kuviakuvia..:D

    No,ehkä tieto lisäisi tuskaa..Ensi vuonna taidan majottua kahdeksi päiväksi Loviisaan :)

    Söpikset löydöt!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut aarteiden löydöstä! Kaikki niin kivoja ja tuo pyykkilauta on huippu. Kiva kun onnistaa.
    Pitäisikin lähteä käymään kirppareilla taas on tullut liian pitkä tauko väliin.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihanat löydöt. Pyykkilauta, kakkuvuokat ja kaikki. Ja niin edellisesti vielä.Sinua on onnistanut.

    VastaaPoista
  5. Loviisaan olisi ihana joskus päästä, on vain niin pitkä matka... Kivan somistuksen löysit pyykkinurkkaukseen ja tuo vaaka, mieletön löytö. Voi mitä joulujuttuja tuolla edellisessä, nyt minulla alkoi jo surraamaan päässä kaikenlaiset jouluvalmistelut. Ihana lippunauhakin tulossa ja nuo karkkikepit, nam!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania löytöjä, eteenkin leivosvuoat ja tuo vaaka! Minulla on kaksi tuollaista puista "raastinrautaa" eli pesulautaa...mutten ole oikein niille paikkaa keksinyt.

    VastaaPoista
  7. Mua harmittaa kun ei ehditty viikonloppuna lähteä Loviisaan, toivottavasti ens vuonna päästäis :)

    Tosi ihania löytöjä oot kyllä tehny!

    VastaaPoista
  8. Hienoja löytöjä kirppareilta :)

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia:-))
    Mukavaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
  10. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Ja nuo edellisen postauksen joulujutut saivat täälläkin jo pienen joulun odotuksen kipinän aikaiseksi :) Mukava blogi sinulla, kirjauduin lukijaksi.

    VastaaPoista
  11. Uusi lukija tervehtii! Olen kateudesta vihreänä noiden löytöjesi vuoksi! :) Miksei omalle kohdalleni satu... tai sitten vaan ruoho on vihreämpää netin tuolla puolen, sillä löysinhän eilen mm. upeat vanhat nukenvaunut ja kauniita kankaita.
    Ihana blogi sinulla, palaan varmasti!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!