maanantai 23. elokuuta 2010

Messuihanuuksia

Tässä olisi kuvakavalkadi osasta messuihanuuksia. Lisää luvassa myöhemmin. Kyseessä oli siis Messukeskuksessa pidetyt Forma-messut sisäänostajille, ei suurelle yleisölle.

***
Tämä tekstitaulu puhutteli Blossomilla. Ihana!

Yksi Tervakartanon osa oli trendikkään harmaa-musta-valkoinen. Kaunista!Tällaisia harmaita hyllyjä olisin voinut ostaa, vaan en ostanut. Ihana harmaan sävy!
Ideoita omiin askareisiin...Yksinkertaista, mutta näyttävää.

Ja nämä peltilaatikot...Hurmaavia. Voishan sitä tehdä pahvilaatikoistakin tällaisia...
Tietenkin messuilla oli niin valtavasti kaikkea ihanaa, että ihan hirvittää. Pearls For Girlsin koruja tilattiin ihan vaan muutamat, omaan käytöön. Ja Siirillekin jotain pientä SEVIltä. Messuilla oli valtavasti ihania puuleluja. Ja jotain makeaakin messuilla oli. Ne esittelen seuraavassa postauksessa =D


***

Tänään minua on muistettu synttäreiden vuoksi. Siskolta sain teehauduttimen ja Maija Poppasen DVD:n, niin ja suklaata elokuvan kaveriksi. Maija Poppanen on ehkä kaikkien aikojen paras lapsellinen elokuva. Love Julie & Dick.

Työkavereiden kanssa käytiin syömässä Nepalilaisessa. Ai että rakastan sitä ruokaa ja naan-leipää!

Ex-ukko oli hakenut Siirin päiväkodista joten minä hilppasin Rekolan kirpputorille (en ole enne käynyt). Tänään kannatti käydä, sillä saalis oli hyvä. Tämä samainen ex-ukko oli ostanut jäätelöä ja tällaisen pinkin syklaamin? synttärisankarille. Syötiin sitten Siirin kanssa iltapalaksi jäätelöä =D


***

Huomenna olen virkahommista lomalla ja suuntaan Muorin ja siskon kanssa Lauttasaareen BOBOlle ihmettelemään ensi kesän vaatehankintoja kaupalle.

***

Niin ja tulin sen Tunnustuksen jakelun kanssa siihen tulokseen, etten ala jakelemaan sitä eteenpäin. Suurin osa sen on jo saanut itselleen moninkertaisena ja toisten blogien arvottaminen ja tunnustuksien jakaminen on kovin haastavaa hommaa. Kaikki blogit omalla erityisyydellään ansaitsevat Tunnustuksen.

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihania esineitä niissä:-)
  Oikein mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mulla on nyt menny ohi, että miltä messuilta nämä ovat?

  Myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 3. Tuollaisille messuille olis varmasti ihana päästä. En ole koskaan käynyt. Suloisia tavaroita tosiaan. Hyvää syntymäpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Huoks. Oletpa saanut ollut ihanilla messuilla :D Näistä kuvistakin pursuaa jo ideiota vaikka kuinka, miten paljon sulle niitä mahtoi tarttuakaan. Toivottavasti sulla vain on parempi muisti kuin mulla :)

  VastaaPoista
 5. Mähän oli näillä messuilla niin sekaisin kaikesta, etten tajunnu kameraa ottaa esille kun vasta loppumetreillä.. Toi Blossomin osasto oli tosiaan ihana,samoin Tervakartano sekä Lyhtytalo! :)
  Tilauksia oli pakko tehdä.. ;)

  Ihanaista synttäriä!! :))

  VastaaPoista
 6. Samaa mietin minäkin, että mitkä messut?! Ihanan näköistä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!