keskiviikko 4. elokuuta 2010

Samaa rataa

Tänään vielä pikkuisen juhlistettiin Siirin 5-vee synttäreitä Hannun ja Irinan kanssa. Lahjaksi Siiri sai Muumitussit ja-tehtäväkirjan sekä Tiuhtin ja Viuhtin unikavereiksi. Herkuteltiin mudcakella ja wanhanajan vaniljajäätelöllä. Olipas herkullista.

Olen tässä päivänä muutamana miettinyt kuinka kaikki päivät menevät aika lailla samaa rataa. Aamulla töihin, töiden jälkeen päiväkodille, kotiin, ruoanlaittoa, lastenohjelmia, mahdollisesti kaupassa käynti, ulkoilua, pari koneellista pyykkiä, iltapalaa, pesulla käyntiä, Siiri nukkumaan ja sitten omaa aikaa; televisiota, nettiä, ompelua. Tuleeko näin olemaan aina vai muuttuvatko ajat, kun Siiri kasvaa...
***
Kotona siirtelen tavaroita paikasta toiseen, tulee vähän vaihtelua tähän rutiiniin. Aika tylsää, että loma loppui 2 viikkoa sitten ja nyt olen jo ihan rutinoitunut arkeen. Katselin uusia työmahdollisuuksia tänään. Syyskuussa alkavat opinnot tuovat tosin vaihtelua.
Terassin kukat laitoin osittain vaihtoon. Viikonloppuna ostin synttärikukaksi syvän oranssin liljan. Se on niin kaunis!

Valkoisen pallokrysanteemin hankin myös. Ei ihan kuki vielä. Ajattelin ostaa toisenkin. Pelargoniat on hengissä juuri ja juuri. Eivät tykänneet, kun olin reissussa viikon, eivätkä saaneet huolenpitoa osakseen.

Ompelurintamalla tällaista. Lippunauhan pyöräytin, kun ostin Villa Harmoniesta reissullani Mailegin nauhoja. Ne on niin suloisia, että sopivat juuri tällaiseen hempeään.


Telkkarista tulee jännä elokuva. Taidan keskittyä siihen.

5 kommenttia:

 1. Suloinen viirinauha, ihana!

  Kuulostaa niin tutulta tuo päivärytmi, paitsi minusta tuntuu ettei töiden jälkeen ehdi paljon mitään tehdäkään. Eiköhän se tästä vielä muutu, kun lapset kasvaa, kohta niitä ei enää näe kotona kuin vilaukselta :) Nautitaan nyt siis tästä tasaisesta arjesta!

  VastaaPoista
 2. Ompas kaunis viiri :)
  Miten ompelet nuo reunat vai onko kangas kaksin kerroin?

  Minä odotan että pääsen ostamaan syksykukkia! Tämän kesän samettiruusuihini iski jokin ötökkä tai pöpönen viime viikolla enkä taida saada niitä enää tokenemaan, joten syyskukkien oston ajankohta lähenee ;)

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä kuulosti niin tutulta tuo teidän arkiohjelma! Miltei samoilla kaavoilla mennään täälläkin ja aina ei päivää toisesta erota... Takuulla muutuu systeemit pikku hiljaa lapsen kasvaessa. Mietin jo nyt miltä elämä näyttää vuoden päästä pienen koululaisen kanssa...

  Tsemppiä sulle!

  Kaunis viiri!

  VastaaPoista
 4. Iskin silmäni tuohon tarjottimeen, oletko itse tehnyt mosaiikin sinne pohjalle? Hieno ja samoin viirinauhakin!
  Meillä tykätään muumeista myös!
  Arkirumba kuulostaa samalta mikä meillä tulee olemaan syksyllä edessä... Niin, sitten joskus sitä tulee kaipaamaan kun tenavat on isoja!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne! Ehkä tosiaan kaipaan joskus näitäkin aikoja =D

  Mari: viireissä kangas on kaksikerroin ommeltuna, tulee näin siistimpää jälkeä eikä lippu purkaannu.

  Jeppu: olen tehnyt tarjottimen mosaiikkipinnan itse muutama vuosi takaperin. Sinne meni Arabian maisemalautaset tuusannuuskaksi =D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!