torstai 2. syyskuuta 2010

Vaatekaapista valikoituja

Ensinnäkin kiitos kaikille TUNNUSTUKSEN antaneille. Paljastin itsestäni aikaisemmin muutamia seikkoja, joten se riittäköön tällä erää. Sen sijaan raotan tänään vaatekaapin sisältöä.
***


Military& Romantic. Ostin tänään tuollaisen harmaan röyhelötopin ja kaksirivisen pitkän neuletakin itselleni. Ruusukuvioinen huivi on vanha suosikkini, toissakesän alelöytö Jyväskylästä.

Työkaverilta ostin (en tosin ole vielä maksanut) ihanan harmaan kirjaillun mekon, se on UNKARIMEKKO, kuten työkaverin suku oli sen nimennyt. Tästä samasta nimityksestä ja suvun paineesta johtuen työkaverini ei sitä enää "saa" käyttää. Nimitys ei siis ollut mitenkään mairitteleva, mutta minä ihastuin tähän Unkariteemaan =D Harmaa pitkä neuletakki on viime talven ESPRIT-löytö.
Kirppikseltä löysin a-linjaisen mustan tunikan pari viikkoa sitten. Sen kaverina on trikoinen hapsuhuivi Kappahlin nuorten osaston alehyllystä.
Huiveja on tullut kerättyä pikkuhiljaa aika monta... Harmaa trikoinen tunikamekko on mukava. Legginsit ja saappaat jalkaan ja menoksi. Mustan mekon ostin kesällä ja ajttelin, että se on syksyn ja talven tullen ihan käyttökelpoinen, kun laittaa alle pitkähihaisen paidan tai päälle lyhyen neuletakin.


Tykkään hameista. Ostin jo kesän alemyynnistä Aleksi 13 mustan hameen. Tykkään yksinkertaisista ja ajattomista vaatteista, joissa voi olla joku pikkujuju tai koriste.

Nämä hameet ovat vanhoja.

Ja nyt olen rakastunut legginseihin. Löysin alkuviikosta niin ihania palmikkoneulelegginsejä! Harmaita, mustia...

Pitkästä aikaa olen taas innostunut käyttämään koruja. Nämä DAZZLING-rannekorut olivat niin veikeän näköisiä. Ajattelin yhdistää nämä hopeanväristen rannekorujen kanssa.

Pearls for Girlsin korut ovat niin somia. Tuo makeanveden helmistä tehty bling-bling-sydänkoru on messuostos.

Tykkään myös kengistä kovasti. Yleensä kuljen mustissa kengissä, mutta keväällä ostin tällaiset sinapinväriset popot.


Talvella kuljen saappaissa. Nämä ostin tulevaa syksyä ja talvea varten. Viime talven kuljin neulesaappaissa ja nyt pitäis ostaa uudet sellaiset. Mietin, että koskahan kehtais laittaa saappaat jalkaan? Huomasin, että jotkut kulkevat jo saappaissa.

Toisaalta on aika ihanaa, kun voi kerrospukeutua, mutta vielä en ole laittanut edes sukkia jalkaan.
Raikasta viikonloppua toivottaen!

7 kommenttia:

  1. Oih onpas ihania vaatteita! Tuollaisista minäkin tykkään. Mistä olet nuo ihanat palmikko legginsit ostanut? Pitäisikö ihan itsekkin joskus vaatteista kirjoitella...

    VastaaPoista
  2. Saappaissa olen minäkin jo viikon päivät kulkenut..on jo niin kylmää.
    Ihania vaate uutukaisia.

    VastaaPoista
  3. Kauniita vaatteita, kävis kaikki mullekin. Huivit on mun juttu kanssa. Farkkujen sijasta voisin opetella käyttämään legginsejä ja hameita, ne kävis töissäkin, olis mukavat päällä, mutta fiksuja kumminkin, koulun tiloissa kun nyt kaitsen lapsia :)

    Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Olet voittanut blogisi arvonnassa. Käyhän kurkistamassa ja heitä osoitetiedot sähköpostiini, niin pistän paketin postipojan mukaan.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Mistä löysit palmikkolegginsit??

    VastaaPoista
  6. Heippahei kaikille: Palmikkolegginsejä löysin Tammiston Tarjoustalosta =D Ovat muuten mukavat jalassa.

    VastaaPoista
  7. Muistinpas viimein käydä katsomassa palmikkoleggarien ostopaikan! ihan loistavaa, pitää käydä katsomassa löytyisikö meidänkin tarjoustalosta. :) kiitos vinkistä siis!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!