sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Askareita

Viikonloppu sujahti taas liian nopsaan. Eiliseen kuului PartyLite-kutsuilla piipahtaminen pitkästä aikaa ja sieltä suoraan veljen luokse iltaa istumaan. Serkku oli tullut perheineen Pohjanmaalta meitä hauskuuttamaan. Voi että oli mukavaa! Eilen myös aamusella askartelin pitkästä aikaa jotain pientä. Löysin joulukoristelaatikosta pari tuollaista pahvitötteröä ja päällystin ne Tilda-paperilla ja koristelin Mailegin nauhoilla. Noita tötteröitä pitäis nyt löytää jostain lisää. Näyttäisivät kivoilta kuusessa.

Puuvillaisia siivousliinojakin olen tehnyt piiiiitkästä aikaa. Kääräisin nekin Tilda-paperiin niin ovat myyntikunnossa.
Viikonlopun askareisiin on kuulunut myös pienet järjestelyt. Pehmeät jouluiset omenat pääsivät tuohon kanaverkkoastiaan.

Viivun ihanasta puodista kotiutuivat perjantaina nämä köyhänhopeiset tuikkulyhdyt ja voi sentään, kun ne ovat söpöt. Punainen sydän on vanha Huuto.net ostos, ihanaa ja taidokasta käsityötä. Löytyi joulukoristelaatikosta.


Auto on lastattu kirppistavaroilla. Huomenna alkaa kirppis vaatekaapin tyhjennyksellä ja viikon päästä joulukauden avajaisilla. Nyt täytyy lähteä patistamaan Siiri nukkumaan. Sitten vähän opintoja ja projektisuunnitelman tekoa, loogista viitekehystä, riskianalyysiä ym.

8 kommenttia:

 1. Voi kun oot taas ollut ahkerana, ja taitaa sama meno jatkua...! Sulla tuota energiaa riittää, täällä yksi kateellinen... ;)

  Kauniita siivousliinoja, noilla se siivouskin sujuu varmaan kuin tanssi!

  Mukavaa sunnuntai iltaa, opiskelusta huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita juttuja täällä taas! nuo siivousliinat kiinnostaisivat. Sopivatko ihan "keittiörätin" virkaa toimittamaan? Paljonko liina maksaa?

  Osaisitko muuten vinkata, mistä löytyy noita köyhän hopeisia kynttiläsomisteita, ihastuin niihin PL:n somisteisiin, mutta ovat himpun tyyriitä..... en ole nyt missään nähnyt. Lähinnä tuikkukupit kiinnostavat. Piti jo eilen kysellä, mutta unohtui siinä hässäkässä.

  Ja kiitos vielä eilisestä! :) Siiri oli niin iso tyttö jo, reipas ja tomera <3

  VastaaPoista
 3. Oi, miten tulee ihan hirmuinen joulufiilis, kun katselee kauniita kuviasi ja käsitöitäsi.

  Voi miten kiva lahjalista. On ainakin valinnanvaraa, voi äiti ja iskä valita mitä pukinpussiin hankkii:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita askartekuja:-)
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 5. Mikä ihana blogi. Omenat ovat niin hienoja. Nyt tiedän mitä minun seuraava ompelutyö on...

  VastaaPoista
 6. Tosi ahkera rouva täällä! ihania töitä. Minäkin tein tötteröitä kankaasta, ja nyt olen tekemässä tötterö-joulukalenteria tildapaperista. Minun käsitöitä voi kurkata mun toisesta blogista, löytyy profiilista.

  Leppoisaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunista :) Sinellissä muuten on ainakin ollut tuollaisia tötteröitä.

  Opiskelun iloa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!