maanantai 1. marraskuuta 2010

Makuuhuoneesta, uusi peitto&tyyny

Me vietämme Siirin kanssa kotipäivää. Flunssan oireet ovat vielä olemassa ja itse yskin koko viime yön, nukkuen varsin katkonaisesti. Meneehän tämä näinkin.

Eilen illalla Vaarin ystävällisellä myötävaikutuksella saimme nuo hyllyt sängyn yläpuolelle. Ei odottaneet paikalle pääsyä kuin n. 1,4 vuotta =D

Tuohon sängyn ja hyllyjen väliin jäävälle alueelle voisi laittaa jonkun sisustustarran. Alunperin olisin halunnut tapetoida tuon seinän, mutta ei tässä nyt ole aikaa sellaisiin puuhiin. Hyllyjen tavarat hakevat vielä vähän paikkaa...Nyt näyttää aika sekavalta.

Sairastelusta huolimatta sain viikonloppuna valmiiksi beigesävyisen peiton. Siitä tuli niin ihana, mun mielestä. Hemtexistä olen löytänyt tämän sydäntyynyn, mikä sopii kivasti peiton kanssa. Hemtex on muuttunut aika lailla synkempään suuntaan ainakin tämän syksyn aikana. Pettymys.
Ja Siiri lähdössä kauppareissulle. Polkadot-kuoseja tietenkin. Nilkkurit on kirppislöytö, sopivat mainiosti tuon talvitakin kanssa.


Lupailin arvontaakin ja paljon tuli suusi lukijoita. Arvonta on valitettavasti siirtynyt ja siirtyy edelleen, kun on niin monta rautaa taas tulessa. Eiköhän se ennen Joulua toteudu =D. Taidan uppoutua hetkeksi joulublogien tiirailuun. Siiri saa katsoa DVD:n, kun on järjestellyt huoneensa ensin.


***

Suuret kiitokset kaikille ihanille kommentin jättäneille!


6 kommenttia:

 1. Siiristä on tullut jo iso tyttö!!
  Kaunista makuuhuoneessa!!

  VastaaPoista
 2. Voih! Kaunis on makkari! Ja ihana peitto <3
  Unohtamatta Siiriä <3

  VastaaPoista
 3. Mullekin Hemtex on ollut pettymys, entinen oli parempi..

  Siiri on simpsakkana ja tuo päiväpeitto tunnetusti upea :))

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen pettynyt Hemtexin uuteen linjaan. Eipä ole löytynyt mitään sieltä viime aikoina :(

  Kaunis ja harmooninen tunnelma makkarissa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniin peiton olet tehnyt.

  Sama juttu täällä, Hemtex on tuottanut suuren pettymyksen, eikä sieltä enää tahdo löytyä yhtään mitään. Muutaman kynttilän olen tainnut ostaa :D

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttää makkarissa. Peitto on upea.

  Mukavaa alkanutta marraskuuta, toivottavasti tervehdytte!
  -kisu-

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!