torstai 11. marraskuuta 2010

Sydämellistä

Mikähän tuossa sydämen muodossa on sellaista, että se viehättää aina? Tässä taannoin oikein katselin huushollia sillä silmällä, että kuinka paljon täällä on sydämellisiä juttuja. Kynttilälyhdyssä on sydämiä, kranssi on sydämenmallinen, on pehmosydämiä, sydämenmuotoinen valokuvakehys, Siirin vaatteissa on sydänkuosia...

***
Nonnukan (Oma koti onnenpesä) innoittamana halusin kokeilla rautalangan vääntöä. Ja mitäs muutakaan kuin jouluisia ripustettavia sydämiä helmillä höystettynä. Näitä on sitten mukava väännellä ja vaikka juoruta puhelimessa samaan aikaan.

Tunnelma on pimeä. Aamulla töihin lähtiessä on pimeää ja kun kotiin saapuu on jälleen pimeää. Lisäsin hieman valaistusta ja ostin halvan led-valosarjan ja sijoitin sen eteiseen tuollaiseen lintuhäkkiin. Se helpottaa myös pimeän pelkoa yöllä, sillä jätin sen viime yönä palamaan eikä Siiri kömpinytkään viereeni keskellä yötä vaan nukkui koko yön omassa sängyssään.

Tarjoustalossa oli kiva setti tällaisia sydämellisiä metallisankoja sydänkuviolla. Ne ovat nyt terassilla. Oli vaikea päättää ostanko punaiset vai hiekanväriset. Ostin hiekanväriset niin voi käyttää ympäri vuoden, eivät ole niin jouluiset. Oikeasti menin ostamaan sitä halpaa valosarjaa ja pyykinpesuainetta. Mikähän siinäkin on, että aina sitä harhautuu ostamaan jotain mitä ei tarvitse?
No, ainakin nyt on hienot kynttilälyhdyt terassilla.


Ja nyt nukkumaan, että jaksaa vielä huomiset koettelemukset. Mukavaa viikonlopun odotusta toivotellen.
***
Pakko laittaa vielä itselle muistiin, että eilen illalla nukkumaanmennessä Siirille tuli joku ylenpalttinen rakkauskohtaus. Siiri ei millään meinannut asettua nukkumaan ja loppujen lopuksi alkoi itkien kertomaan että "äiti, sä olet niin IHANA, etten pysty nukkumaan". Ja oli ihan tosissaan ja itki sitä kuinka ihana äiti on. Siinä kyllä itsekin herkistyi melkolailla.

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana lapsen kommentti, kyllä varmasti itsekin liikuttuu.
  Kauniit sydänlyhdyt olet ostanut valoa tuomaan tähän harmauteen::)
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Sydämellisiä juttuja tulee itsekin tehtyä ja hankittua! Samaa sydämen viehätyksen salaisuutta olen myös pohtinut...pääsemättä mihinkään lopputulokseen. Kaunis, symmetrinen, myönteinen, pehmeän pyöreitä muotoja, jota täydentää terävä kärki...symboloi rakkautta, vaikkapa lapsesi juuri äsken esittämää pyyteetöntä tosi rakkautta!

  VastaaPoista
 3. <3 Lapset on niin aitoja <3
  Ja tuo sama asia mua mietitytti yksi ilta ;)
  Mutta mietin lähinnä, miksi kaikki sydämen muotoinen yrittää hyppiä ostoskoriini ja pystynkö sitä välttämään..EN!
  Muoto ja symboliikka kai kiehtoo..

  Ihania sydämiä oletkin väsännyt.

  VastaaPoista
 4. Hih, Tarjoustalo rules!! :))Minäkin menin lasinpesunestettä ostamaan ja ostin parit lyhdyt ;)
  Kattelin minäkin noita sinun ostamiasi ja otinkin jo niitä,mutta sitten eteen tuli köyhäinhopeisia ja vaihdoin.Nyt harkitsen noita samoja edelleen saunalle.. :D
  Kiva sydämet väänsit!!
  Eilen kävin Oliverilla kurkkimassa... ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat rautalankasydämet! Mäkin tykkään ihan satasella kaikista sydän-jutuista!

  Lasten aitous on kyllä ihailtavaa.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Olipa nätisti sanottu Siirin suusta :)

  Hyvä ostos olivat nuo metallisangot. Ja hiekanvärisenä menevät tosiaankin koko vuoden ajan, joten ei paha ;)

  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Sydämissä niissä on sitä jotain ihanaa! Ja niitä ei voi olla kotona liikaa :) Voi olipa kiva, että sait inspistä koittamaan vääntelyä :) Mukava juttu ja aikas iisiä vai mitä? Ihana Siiri :) Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!