perjantai 17. joulukuuta 2010

Jotain muuta

Tällä neidolla alkoi LOMA! Koitan saada ajatukset pois töistä ja opiskeluista. Yritän niin, etten tekisi tulevan viikon aikana opiskeluja enkä myöskään miettisi niitä. Katsotaan onnistunko.

***
Jouluompelut taitaa olla ommeltu tältä vuodelta. Olenkin jo siirtynyt seuraavaan projektiin. Leikkelin pikkuruisia neliöitä punaisesta, vaaleansinisestä, beigestä ja vaaleanpunaisesta. Tulee niin soma peitto että!!


Tällä viikolla saapui aivain ihania uusia nauhoja. Kunhan pääsen taas suunnittelemaan niin saan varmasti ajatukset pois arkisista velvollisuuksista!


Pitkästä pitkästä aikaa sain päivitettyä ThelmanPutiikkiakin. Se on jo jonkun aikaa ollut THELMA`S. Kokosin sinne kuvia tämän vuoden aikana valmistuneista ompeluksista. Aikamoinen homma kerätä koneelta kuvia, kun niitä on kertynyt aikamoinen satsi. Täytyy jatkaa hommaa taas ajan kanssa. Sain hiljattain uuden jälleenmyyjän. Nyt ompeluksiani myy Järvenpään BOBOn lisäksi Sisustuspuoti Pilke, jolla on nettikauppa auki 24h. Käykäähän kurkkaamassa ThelmanPutiikin blogia, sivupalkissa on linkki. Ja aina saa tilata, jos haluaa jotain kivaa kotiin tai lahjaksi =D Ja toiveitakin kannattaa esittää niin katsotaan saanko toteutettua.
***
Nyt laitan iltapalan, istahdan rauhassa teetä hörppimään, tunnelmallisia joululauluja kuunnellen, rauhallisesti hengittäen. Istahdan odottamaan joulun rauhaa niin sisälleni kuin ympärillenikin. *HUOKAUS*
***
Oikein ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua kaikille hurmaaville bloggaajille ja suuret kiitokset mieltä ylentävistä kommenteistanne!

8 kommenttia:

  1. Huippusuloinen peitto on tulossa, odotan kuvia valmiista tuotoksesta :)

    Huippuihanaa ja rentouttavaa lomaa, nauti!

    VastaaPoista
  2. Hih, tulipa "huippuja" tuohon kommenttiini kerrassaan :)

    VastaaPoista
  3. *HUIPPU* on oikein kuvaileva sana =D

    VastaaPoista
  4. OI jes, kyllä lomalla on ihanaaaaa!!! :)))

    Mahtava juttu tuo jälleenmyynti. Edelleen ihmettelen, että nukutko koskaan.. ;)

    REntouttavaa lomaa ja hus koulukirjat!!:)

    VastaaPoista
  5. kiitos ihanasta sydämestä,joka eilen saapui:)

    VastaaPoista
  6. Oioi, niin ihania joulujuttuja ja sitten näitä keväisempiäkin värejä on niin kiva katsela.

    Kivaa lomaa sinulle ja ihanaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  7. mukavaa loman alkua! tulee varmasti peitosta ihana!:)

    VastaaPoista
  8. hyvää ja leppoisaa lomaa!!!
    Ihania tilkkuja....ja ihania nauhoja>>>> :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!