keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Jotain uutta

Loma meni, plääh. Tosin 2 päivää ehdin olla töissä, kunnes Siirillä alkoi näkymään taudin merkkejä, päänsärkyä ja kuumeen tuntua. Tänäaamuna sitten heräsi korvakipuun ja eikun lääkäriin. Korvatulehdus. Ja minä sain kaipaamaani lisävapaata töistä. Enkä häpeile yhtään sanoa, että tällä hetkellä olen mieluummin kotona sairaan lapsen kanssa kuin töissä. Viikon loma ei riittänyt voimaantumiseen.
***
Tänään ollaankin sitten nukuttu 3 tuntia lääkäri-ja apteekkireissun jälkeen. Ja siivottu joulun merkkejä pois. Siirin uusi (joululahja) Kerttu-pupu pääsi sohvalle nököttämään. Siirin huone tulee kokemaan seuraavaksi muutoksen. Siitä sitten myöhemmin, kun on valmiimpaa.


Joulupäälliset lapoilin kaappiin ja tilalle ostin nämä IHANAT House Doctorin päälliset. Kaapissa oli valmiina juuri sopivat tyynytkin näihin.


Puikoilla tulee säärystintä. Ihana nököttää sohvan nurkassa tyynyjen joukossa ja neuloa.Joulupallot- ja sydämet asettelin laatikkoon silkkipaperin väliin niin pysyvät hyvinä.

Kohta se on sitten uusi vuosi ja uudet haasteet. Haistan muutosten tuulten puhaltavan. Samanmoinen tunne oli vuosi sitten ja muutoksia on tosiaan ollut, positiivisia kehityksiä, mutta myöskin haastavia tilanteita. Paljon on mahtunut pientä ja isoa. Ihanaa on ollut seurata Siirin valtavaa kehitystä, se on jo niin iso tyttö, äitin paras kaveri! Isoja juttuja on ollut oman yrityksen perustaminen ja jatko-opintoihin pääseminen. Jaksaminen on ollut koetuksella, mutta uskon, että kaikella tämänhetkisellä panostuksellani on suuri merkitys tulevaisuuteen. Seuraava iso sopeutuminen on edessä kuukauden sisällä, kun yksi tärkeimmistä työkavereistani, työparini, vaihtaa työpaikkaa. Se on suuri menetys, mutta tietenkin ihana asia työkaverilleni. Yksi haave toteutuu. Mutta hei, olen saanut tänään työhuoneeseeni uuden työpöydän ja vaatekaapin! Siellä ne on Martelan miehet hääränneet, kun olen ollut kotosalla. Toivottavasti tulevan vuoden aikana minullekin selkiintyy oma paikkani.

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevan vuoden haasteisiin ja kiitokset menneestä - blogiasi on ollut ihana seurata edellinen vuosi, jatkan innolla seuraamista myös tulevana vuotena.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Tsemppiä kovasti paljon tuleviin haasteisiin. Väliin vaikka raskaalta tuntuu niin on se sitten palkitsevaa! Mukavia loppuvuoden päiviä teille!

  VastaaPoista
 3. Leppoisia vuoden viimeisiä päiviä
  ja onnea ja
  iloa uudelle vuodelle!

  Lämmöllä
  Päivi

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista Siirille!
  Tsemppiä ensivuodelle:-)
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta<3

  VastaaPoista
 5. Tuo sohva näyttää niin kutsuvalta just siihen nurkassa kyhnyttämiseen. Mun pitäs varmaan ostaa ittelleniki enemmän tyynyjä niin ois tyynyjä sitten kun ku joutuu koirien takia niitä vähän väliä peseen. Tsemppiä ens vuoden tuuliin!

  VastaaPoista
 6. Onnea Uudelle Vuodelle 2011!!

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta! Innolla odotan mitä kivaa tänä vuonna keksit ommella ja kotiisi laittaa.

  Uudet tyynyt on ihanat.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!