sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jouluvalmisteluja

Siiri lähti Muorin, Vaarin ja serkkutyttöjen kanssa TITI-nallen konserttiin, joten on ollut oiva tilaisuus tehdä salaisia jouluvalmisteluja. Tässä paketointipajan materiaalit. Tekstipaperia ostin jo kesällä Witikkalan kartanosta. Silloin jo oli joulu mielessä vaikka hellesäät olivat parhaimmillaan.

Paketit on pilkullisia, raidallisia ja tähdellisiä.
Pilkku-ja raitapaperit ovat Pajutallilta. Ja enkelisydämet olen askarrellut itse.


Nuo valkoiset vanerisydämet ovat hyviä nimikylttejä lahjoihin. En oikein perusta niistä tarralapuista, joita lätkitään pikaisesti lahjojen kylkeen.


Muitakin jouluvalmisteluja olen tehnyt. Puttipajan possut nököttävät olohuoneen tuolilla. Possujen nimet ovat Lyyli ja Tyyne. Ei kannata kysyä kumpi on kumpi.


Ompelutilauksia olen ommellut hullun lailla viimeiset 2 viikkoa. Tilaukset on nyt tehty. Viimeisimpänä synty siskon lasten hoitotädeille ja opelle tällaiset Merry Christmas-sydämet. Tekstikangas on ihanaa ohutta huopaa ja antaa sydämelle tosi kivan ilmeen.


Jos haluat ostaa itsellesi tuollaisen sydämen niin laita s-postia ThelmanKammari@gmail.com. Tuota pilkkukangasta riittää vielä yhteen isoon sydämeen ja sitten olisi tarjolla samansävyistä punaista kangasta pienellä sydänkuosilla. Sydämen hinta on 11 euroa +lähetyskulu.
***
Nyt täytyy taas rientää hommiin.

10 kommenttia:

  1. Oi oi oi miten sievät paketit!! Mistä olet noin kauniita papereita löytänyt? Ja ihanat nuo sydämet, tosi kiva lahja! Itse ajattelin kans päiväkodin täteillä ommella jotain pientä. Possut on söpöt :) Mukavaista iltaa :)

    VastaaPoista
  2. Oletpas ollut ahkera :)

    Paketit ovat todella kauniita, ihania!

    Meillä on Unelmassa Pinky ja Ernest possut. Pinky on vaaleanpunainen ja Ernest on raidallinen, joten ne erottavat toisistaan ;) Hyvät nimet sinun possuilla

    VastaaPoista
  3. niin kaunista!
    kaunista lahjapaperia...
    kauniita sydänkortteja....
    ja kauniita ommeltuja sydämiä!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanasti käärittyjä paketteja, paketin saaja varmasti ilahtuu:)

    Rauhallista adventti-iltaa.

    VastaaPoista
  5. Kauniita paketteja! <3 Niin ihanasti paketoitu!!Tämä tonttu täällä ei ollenkaan osaa noin hienoa jälkeä tehdä!

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Voi kuinka suloiset putti possut :)
    Kauniita lahjapapereita olet löytänyt.
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania lahjapapereita!! Ja nuo sydämet! Todella kauniita paketteja olet tehnyt! Itse juuri etsiskelin kauniita lahjapapereita ja kyllä oli vaikeaa löytää mieluisia. Pitää varmaan netistä tilata nekin :)
    Sydämet on myös todella kauniita!
    Ihailen ahkeruuttasi, itse en nykyään viitsi yhtään ommella.. Tosi kauniita tekstiilejä myös aiemmissa kuvissa!

    VastaaPoista
  8. Kaunista lahjapaperia, mistä tuollaisia löytää? Ihania possuja :)

    VastaaPoista
  9. Kauniita paketteja:-))
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Suuret kiitokset kaikille ihnaista kommenteista. Lahjapaperit ovat Koiramäen Pajutallilta (Vantaa) siis pilkulliset ja raidalliset ja tekstipaperit ovat Witikkalan kartanosta (Jämsä). Kivoja lahjapapereita täytyy haalia ympäri Suomen =D ei mikään yksinkertainen tehtävä. Ainiin ja tähtipaperi on Oliverin kirppikseltä (Kerava).

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!