torstai 19. toukokuuta 2011

Muistihäiriö

Täällä on pienimuotoinen kriisi päällä. Ompelukone alkoi kenkkuilemaan! Miten mulle käy, kun ompelukone ei toimi?! Huonosti?! Vieroitusoireita! Tänään on ollut jo päänsärky. Asiaa on mutkistanut muistihäiriö. Tällä viikolla on ollut joka päivä tarkoitsu viedä kone huoltoon. Puolenpäivän aikaan töissä huomaan, että ompelukone ei ole mukana. Taaskaan. Työkaveri antoi eilen vihjeen, että nostaisin se ulko-oven eteen niin muistan ottaa mukaan. Miten toimitaan, kun en muista nostaa ompelukonetta ulko-oven eteen?! Muistiongelmat eivät suinkaan rajoitu vain tähän. Unohdin myös lapseni kevätjuhlan. Onneksi Siiri kuitenkin pääsi osallistumaan kevätjuhlaan. Mitäköhän muuta olen unohtanut, jota en nyt muista?

***
Ennen ompelukoneongelmia kokeilin ommella kassin Tildan ohjeita mukaillen. Laukusta tulikin oikein onnistunut.Muuten täällä mennään tasaisesti eteenpäin, kohti kesälomaa, viiden viikon kesälomaa =D Ja kovasti olen valmistellut Kartanon kevätpäivän myyjäisiäkin, jotka ovat siis 28.5 Leppävaarassa.
10 kommenttia:

 1. Kiva kassi ja tutunnäköinen pallokuosi, taitaa löytyä minunkin kangasvarastoista, jotka vain pölyttyvät, kun en ehdi ollenkaan ompelupuuhiin...24 h/vrk ei vain tunnu riittävän!

  PS. Post-it -laput käyttöön ja muistutuksia niihin. Liimaile sopiviin paikkoihin näkökorkeudelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana kassi siitä tuli, tykkään kovasti :)

  Minulla on myyjäistekemiset ihan vaiheessa ;) Materiaalit on hankittuna, mutta siinä se sitten onkin. No onhan tässä vielä viikko aikaa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kassi!:) Ja ei muuta kuin kännykän muistutukset käyttöön, ilman niitä minä en muistaisi hoitaa nykyään yhtikäs mitään:)

  VastaaPoista
 4. Ihana pikku laukku.
  Kännykkämuistutus on aika näppärä konsti :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen kassi. toivottavasti muisti alkaa palailla :)

  VastaaPoista
 6. Muisti palaa pätkittäin ;)
  Ihana kassi! Sisuskangas on sama kuin meillä mm. keittiön verhot ;)
  Mulla kans välillä muistin kans ongelmia...välillä unohtelen asioita, jotka ihan hämmästyttää, että miten voi unohtaa...enkä puhu nyt kaverin synttäreistä tms.
  Kivoja myyjäisvalmisteluita... Ja mukavaa, aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Ihana kassi!
  Pidän kovasti noista Tilda-aiheisista askartelu- ja käsitöistä. Harmi kun nuo myyjäiset on niin kaukana. Olisi ollut kiva tulla myyjäisiin.

  Tuo unohtelu kuulostaa tutulta. Olen laillasi joskus miettinyt että mitähän olen unohtanut mitä en edes muista unohtaneeni.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Auts, tuttu ongelma.
  En vaan enää muista, mitä en muistanut, joten se ei enää mua vaivaa ;)

  VastaaPoista
 9. Onpas sinulla kiva blogi. miten en ole tänne ennen osunut, nyt tulin Risusydämen kautta. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Heippa! Täällä raikkaan blogisi uusi lukija...Ihana kassi! Hauskaa kesän alkua toivottelee romulyyli-riitta.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!