torstai 26. toukokuuta 2011

Tuolin kevyt tuunaus

Kotipäivä. Siirillä molemmat korvat tulehtuneet. Minäkin tarvitsen lepoa. Kävin työterveyshoitajalla toissapäivänä, kun sydän on tykytellyt ihan omaan tahtiin. Hoitaja totesi, että olen vissiin stressaantunut. Juu-u.
***
Ajatukset oli pakko saada pois töistä, joten ei muuta kuin wanhan tuolin kimppuun. Piilotin ohentuneen ruusupäällisen Clarke&Clarken pallokuosisen jämäkän kankaan alle.

Pingotin kankaan ja niittasin niittipyssyllä kiinni.

Kulmat ovat aina haaste, mutta sain ne tuollaisella laskoksella oikein siisteiksi.
Ei pöllömpi.

Tuoli asuu partsilla. Kerään rahaa sellaiseen valkoiseen puusohvaan, joka tulee tuolle seinustalle missä tuoli on nyt. Löysin riittävän pienikokoisen. Nyt vain puuttuu enää finanssipuoli, mutta kyllä tämän kesän aikana sen aion hankkia.

Tervetuloa uusille lukijoille! Toivoisin, että kun kirjaudut blogini lukijaksi, niin kävisit heittämässä jonkun viestin kommenttilootaan, vaikka että mikä just sillä hetkellä viehätti tai sai klikkaamaan lukijaksi. Kohtuullinen pyyntö vai mitä?Toivotaan auringonpaistetta viikonlopulle ja varsinkin lauantaille, että saamme Kartanon kevätpäivän myyjäiset pidettyä!


Ainiin, ja tietääkö joku miksi tuo kommentin jättäminen on mahdotonta, ollut jo pari päivää? Kun koitan kommentoida niin se heittää koko ajan kirjautumissivulle ja siinä pyöritään eikä eteenpäin pääse. Nytkään en näköjään pysy kirjautuneena vaikka ole juuri kirjautunut bloggeriin. ?!?!

10 kommenttia:

 1. Iiik, minkä karamellin teit tuolistasi! Mahtava kukkapöytänä!

  Kiitos "osanotosta"! Lohdullista kuulla, että muillakin sama ongelma!

  Lämpimiä ilmoja odotelleen!

  -Pia-

  VastaaPoista
 2. Sama ongelma ollut meikäläisellä kommentin jättämisessä, mutta keksin kiertotien: olen saanut jätettyä kommentin anonyyminä ja lisännyt vaan bloginimeni viestin perään.

  VastaaPoista
 3. Söpis penkki tuli! :)

  Niin se sydän alkaa tykyttelemään ja silloin on aika relata. Se on sen merkki!!

  Kivaa lauantaille ja mukavat viikonloput!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuoli kertakaikkiaan!

  Täällä ollaan kans vierailtu samoista syistä lääkärillä. Neidillä oli viime viikonloppuna korvatulehdus ja meikäläinen kävi rytmihäiriöistä valittamassa joku aika sitten...

  Kommentin jättäminen on kans mulla takunnut jonkun aikaa aina välillä...neuvoa en siis osaa...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Blogger on ollut nyt ihan sekasin. Mäkin yritin äsken kirjottaa postausta niin ei siitä tullut mitään; rivinvaihdot ei onnistunut, tekstiä ei saanut pyyhittyä pois yms. =/ Noh, jospa tää joku päivä taas toimis...
  Hieno tuunaus, oikein kesäinen tuoli!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista =D Bloggeriongelma taitaa ollakin aika laaja =(

  VastaaPoista
 7. Oikein onnistunut ja kiva tuunaus :)
  Meillä taitaa olla samanlaisia tuoleja muuten.. (siis ilman tuota ihanaa päällistä!)

  Valkoinen puusohva kuulostaa ihanalta - toivon mukaan unelmasta tulee pian totta =)

  VastaaPoista
 8. Hei!
  hyvää huomenta ja ihanaa aurinkoista aamua :)
  Juu klikkasin itseni lukijaksi ja kysyit miksi???
  No mie tykkään pastelli väreistä..tilkkutyynyistä ja tilkkutäkeistä ynm..hempeästä ja täällähän niitä oli joten oitis tykästyin..ja mie olen "pastellin lumoissa" blogin kirjoittaja..ja vasta nyt olen löytänyt sitä sisustustyyliä josta pidän ja mies tykkää..joten pikkuhiljaa kotini muuttuu vaaleampaan suuntaan..
  ripauksilla pastellin sävyjä..

  VastaaPoista
 9. No just!! juuri kävi huonosti eli kun yritin klikata itseäni lukijaksi niin tuli teksti että, pahoittelemme emmäkä pysty lähettämään pyyntöä ja yritä myöh uudelleen..siis täytyy tulla myöh, uudelleen :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Blogisi syötteet ovat mukana Kiepauksessa, lue siitä lisää blogistani: http://piilotettuaarre.blogspot.com/2011/07/kierratysta-tuunausta-kiepaus.html . Iso kiitos kivoista vinkeistäsi! - JJ

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!