tiistai 31. toukokuuta 2011

Uusia tuulia

Pian on tarjolla kaikille ompelusta kiinnostuneille erä ihania uutuuskankaita. Englantilaisen Ashley Wilden superlaadukkaat kankaat sopivat monenlaisiin ompeluksiin, verhoiksi, tyynynpäällisiksi ja pienempiinkin ompeluksiin. Näistä tulis kyllä huippuihania peittoja ja miksei jopa tilkkupeittoja. Valitsin tuollaiset ajattomat ja toisiinsa yhteensopivat kuosit. Ja näitä on sitten helppo yhdistellä muihinkin kankaisiin kuten Clarke&Clarke, GreenGate, Laura Ashley, Linum... Materiaali 100 % puuvillaa, hyvää ja tukevaa, mutta taipuisaa eikä tosiaankaan liian paksua. Kankaan leveys 140cm. Hintaa tulee 21,90 euroa/metri eli paljon edullisempaa kuin esim. GreenGate ym. Pienin myytävä määrä on 0,5 metriä.




Kankaat ovat Ashley Wilden The Secret Garden-mallistosta eikä näitä kovin monessa paikassa olekaan myynnissä =D Väreinä Sky Blue ja Blush. Tuo Sky Blue on siis vaaleansininen ja Blush on ihana vaaleanpunainen/roosa (ei rusehtava niinkuin toiseksi alimmassa kuvassa näyttää vaan kunnon roosa)

Hartsfield Sky Blue

Eltham Sky Blue


Eltham Blush

Hartsfield Blush





Jos sinua kiinnostaa hankkia itsellesi ihanat kankaat ja onnistuneita ompeluhetkiä niin laita s-postilla tilausta: ThelmanKammari@gmail.com


10 kommenttia:

  1. Huokaus miten ihania kankaita. Jos ei olisi peukalo ihan keskellä kämmentä ompelutaidon suhteen, niin varmasti tilaisin.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kankaita:) Mutta taidan silti tilata sinulta vielä ne tilkkupeitot, kunhan pystyn:)

    VastaaPoista
  3. Oi, miten kivoja uusia tuulia. Onnea :)

    Ja kivaa alkavaa kesäkuuta!

    VastaaPoista
  4. Ihania kankaita! <3 Hmm mitähän mä tarvisin/osaisin tehdä niistä...!
    Kätevää kun kankaitakin saa nykyään tilattua!:)

    VastaaPoista
  5. Ihania kankaita. Jollen olisi näin valko-värivammainen ja osaisin tehdä jotain muutakin käsilläni kuin nyhertää tukkaani, niin olisin ihan myyty..

    VastaaPoista
  6. Ashley Wildet on aivan uskomattoman hyälaatuisia ja kauniita. Olen itsekin tilannut tuota rosaa ja turkoosia. Harmaata on jonkunverran vielä varastossa.
    Ei taida kovinkaan vilkkaasti kankaat saapua tilaajalle. Varmaan 1,5 kk sitten soitin tukkukauppiaalle ja tilasin eikä vieläkään ole kankaat saapuneet. Näillä saa kivaa ilmettä kesäkotiin ja miksei talveenkin. Itselläni on kuistissa roosasta kankaasta verhot. Ovat olleet jo kaksi vuotta kesät talvet. Tykkään niin tästä kankaasta.
    Ihania kesäpäiviä sinulle!<3

    VastaaPoista
  7. Kauniita voi että.Täytyykin tuumata nyt asiaa vaikka kaapissa kankaita on iso vinio pino;) Kiitos Hanni kun jaksat aina käydä blogissani oot niin ihana ja piristävä ja tämä sun blogi antaa mulle yhtä paljon voimaa!Aurinkoista helatorstaita Pohjanmaalta!

    VastaaPoista
  8. Mukavaa huomata, että kangasvalintani miellyttävät muitakin kuin mua itseäni =D

    Kivoja kesäpäiviä vaan kaikille ja Marjolle erityiskiitos kauniista sanoistasi!

    VastaaPoista
  9. Tosi ihanat kankaat! Oikein herkut. :)

    VastaaPoista
  10. Miten mä en muka vielä ollut lukija, vaikka varmasti oon ennenkin lukijaksi klikkaillut??
    No nyt ainakin oon. =)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!