keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesäkeidas

Tänään ahkeroin mattopyykin merkeissä. Eteisen ja keittiön matot pestynä. Lisäksi otin riskin ja pesin painepesurilla myös aikaisemmin ruokailutilassa olleen vaalean paperinarumaton. Ihme ja kumma, se valkaistui eikä ollut moksiskaan saamastaan vesikylvystä. Vielä olis olohuoneen, mun makuuhuoneen ja ruokailutilan matot pesua vailla. Ajattelin laittaa puhtaat matot takaisin vasta syksymmällä.

Toinen projekti on liittynyt tähän terassiini. Eilen sain veljen avustuksella haettua haaveilemani valkoisen puusohvan. Onneksi ei ollut aikaisemmin rahaa ostaa sitä, koska nyt se oli halvennuksessa eikä hintaa ollut enää kuin 89.00 euroa.


Kaupasta haettiin muutama Laitilan Wirvoitusjuoma ja äipälle Somersbytä. Emalisoikko on Tarjoustalosta 12.95 euroa.
Ruusupeitto omaa tuotantoa, Thelma`s.

Pilkulliset istuintyynyt sohvalle löytyivät Jyskistä. Olin ostanut jo aikaisemmin 2 kappaletta 5.00 euron kappalehintaan, mutta piti hakea vielä yksi ja nyt hinta olikin 7.99 euroa =( Jyskissä noi hinnat vaihtelee viikottain.




Viirinauha omaa tuotantoa, Thelma`s. Pelargoniat tekevät nyt uutta nuppua. Mulla on tapana aina leikata kuivuneet kukkaryppäät pois ja jostain syystä pelargoniani lopettivat kukkimisen ja nyt sitten aloittavat uudelleen. Niin kai sen kuuluu mennä.



"Please, feel free to smoke outside"-kyltti on kirppislöytö. Itse en tupakoi, mutta joskus jotkut vieraat erehtyvät tähän hommaan, tietävät sitten sauhutella hiukan kauempana.

Tällainen keidas täällä. Kun ei ole mökkiä eikä omakotitaloa niin täytyy viritellä tunnelmat näihin puitteisiin. Onnistuuhan se näinkin.


26 kommenttia:

  1. Ihania kuvia =) Itse en saa jostain kumman syystä kuvia laitettua!!!! Saakos udella mistä ihana penkki on?

    VastaaPoista
  2. Kodikas ja kutsuva lopputulos!
    Sinkkisanko on i h a n a!!

    VastaaPoista
  3. Kivalta näyttää. Ihania nuo limuputelit. :)

    VastaaPoista
  4. Voi sää oot jo lomalla..! Ihanaa lomapuuhastelua, onneks pääsen itekin pian puuhastelemaan :)

    Penkki on ihana, samoin kaikki muukin!
    Olen tänä vuonna ostanut paljon noita Laitilan limuja, ne on tosi hyviä! Ikäväkseni laitoin merkille, että lasipullot eivät ole pantillisia, kun taas tölkit ovat?! Outoa!
    Mutta lasipulloja kannatan silti, ovat paljon nostalgisempia ja kauniimpia!

    Ihan superia lomaa sinne!! Perästä tullaan...!! ;)

    VastaaPoista
  5. Wautsi, miten ihana terassi! Ihanat tekstiilit ja kivaa kun on vähän väriäkin!

    Helteistä jatkoa!
    -Pia-

    VastaaPoista
  6. Hienosti olet tuon parvekkeen sisustanut, näyttää niin kutsuvalta.:)

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi miten ihana keidas! Kyllä tuolla on mukava olla :) kivaa päivää!

    VastaaPoista
  8. Kaunis sohva ja tosi viihtyisältä näyttää muutenkin=D Itsellä samantyyppinen hakusassa,täytyykin käydä paokallisesta prismasta kurkkaamassa...Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  9. Ja hienosti onnistuikin, näyttää ihanan syötävän suloiselta ja seesteiseltä nurkkaukselta. Tykkään tuosta penkistä tosi paljon.

    Oon muuten huomannut, että jyskissä todellakin hinnat vaihtelee. Nyt olen "kytännyt" patjoja yläkerran vierassohvalle ja hinnat sahaa ees ja taas. Viimeksi käydessä ne oli loppu, edellisen kerran juuri se minun tarvitsema koko ei ollutkaan tarjouksessa. Tarjoukset on kyllä yleensä hyviä, puolet patjan hinnasta pois säästää pitkän pennin. :D

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanalta näyttää! Mukavaa hellepäivää teille :)

    VastaaPoista
  11. Onpa kaunis terassi, tuolla kelpaa viettää ihania hellepäiviä!

    VastaaPoista
  12. Voi elämä miten ihanan kesäinen tunnelma :) kaunista!

    Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  13. Ei voi sanoa kuin että kaunista! Tosi mahtava tuo penkki ja istuintyynyt sopii kuin nakutettu :)
    Somersby on niin hyvää!

    VastaaPoista
  14. Ihanat pilkkutyynyt ja kaikki muukin!
    Kesäinen tunnelma,tykkään!! <3

    VastaaPoista
  15. Ihana penkki, kuten kaikki muutkin tavarat! Tunnelmallinen tila! Mulla ois kans sama mattopyykkioperaatio tulossa, mutta säästän sen lomalle. Meillä on nyt töissä niin paljon kaikkea, että iltaisin olen vain istunut ja ihmetellyt!

    VastaaPoista
  16. Isot kiitokset kommenteista kaikille. Tuo keidas on nyt sitten yksi ylimääräinen huone näin kesäaikaan. Kätevää.

    VastaaPoista
  17. Kivalta näyttää! ja ihanaa kun joku uskaltaa käyttää herkkuvärejä, itselläni on taipumus olla liian "beige" vaikka tykkään kovasti väreistä..

    VastaaPoista
  18. Viihtyisän näköinen keidas!

    VastaaPoista
  19. No näköjään onnistuu juu! Aivan ihanat puitteet teillä siellä, mökeistä ja omakotitaloista viis! Huippu juttu, että sait penkin noin edullisesti! Mäkin oon muuten alkanut leikkelemään pelargonioista kuolleet nyppäät pois ja nyt tuntuu, että vetelevät viimesiään, mutta täytyy vissiin vaan olla maltillinen... Vaihdoin ne juuri parempiin multiin/ ruukkuihin.. Ovatko sun tuossa "keitaalla" miten auringossa/ varjossa..?!
    Mukavia lomapäiviä toivottelee toinen lomalainen ;)

    VastaaPoista
  20. Tosi ihana penkki!!! Ihastuttavia kuvia ja tunnelmia. Tekstiilit on mahtavia!

    VastaaPoista
  21. Todella kauniit penkiit olet löytänyt ja aivan ihastuttava tunnelman luonut kuoseilla herkuttelemalla keitaallenne. Suloisia kesähetkiä!

    VastaaPoista
  22. Jestas, tosi ihanan näköistä! Pilkkutyynyt on ihanat, hakisinkohan meillekin vaihteeksi pikkuja, eikä aina niitä tähtiä... :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!