perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kesän touhuja

Huh hellettä! Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista. Tällä hetkellä mun kesäinen keidas on niin kuuma, ettei siellä voi olla kuin myöhään ilalla. Meillä on ainakin niin kuuma, että täytyy käydä kylmässä suihkussa aamuin illoin. Ikkunoiden sälkaihtimet pysyvät visusti kiinni, ettei aurinko paahda sisään. Mutta en valita, missään nimessä. Olenhan lomalla!

Kuumalla ei tee paljonkaan mieli syödä. Suoloja on kuitenkin pakko saada. Pöytään laitetaan siis uudet perunat ja silliä..ja paljon voita! Kuvat ovet eiliseltä. En jaksanut eilen illalla enää kirjoitella, koska uni tuli jo klo 22 !?! Yleensä valvoskelen kevyesti klo 01-02.

Ostin eilen Country Whiten muuttomyynnistä pari GG:n beigeä pilkkuastiaa täydentämään kokoelmaani. Punaiset pilkuastiat ovat myös kivat, koska ne ovat kesällä mansikkaiset ja jouluna jouluiset =D


Jäliruoaksi mansikoita ja mehukkaita etelän hedelmiä. Ananas saa vielä kypsyä lämmössä pari päivää. Samoin nektariinit, jotka ovat kerrassaan herkullisia tähän aikaan. Nam!



SNACKS-purkit ovat Brukan mallistoa ja ostin ne kevään Hulluilta Päiviltä tarjouksesta tottakai.


Vaasan leipomon myymälästä saa myös tuoreet mansikkaviinerit, ettei meno pääse liian kevyeksi.




Eilen illalla poikkastiin Siirin kanssa Koiramäen Pajutallille Tuusulaan tunnelmoimaan. Ostin sieltä somia pitsinauhoja ompeluksiin.





Siiri lähti isänsä kanssa uiskentelemaan ja minä olen ihan joutonaisena. Taidan lähteä kylmän suihkun kautta kangaskauppaan hakemaan pikkutarvikkeita tulevia projekteja varten.


Helteistä heinäkuuta kaikille!


12 kommenttia:

  1. Kivoja kattauksia ja tuttuja astioita mullekin! Mäkin poikkesin eilen Jumbon Country Whitessa, kun niillä huudeilla liikuin, mutten oikeen löytänyt mitään :( Oottelen vaan tuota Gg:n syksyä! Just rupesin funtsimaan, että oltiinkohan samaan aikaan?

    VastaaPoista
  2. -A-: Poikkesin Jumbossa aamupäivällä, ei taidettu olla samaan aikaan, koska siellä ei tainnut olla sillä haavaa muita paikalla ja jäin suustani kiinni kauppias-Ullan kanssa. Olispa ollut mukava törmätä! Mäkin odotan GG:n syksyä kovasti, siellä on taas vaikka mitä ihanaista.

    VastaaPoista
  3. Ihanat astiat ja herkut..meillä hellepäivinä samankaltaiset syömingit..mutta nyt taas yllättäen kalsaa ja sateista.. Hyvä kierrellä asioilla ja laitella juttuja kotona reissua varten..
    Tuolla Koiramäen pajutallilla on pakko päästä käymään joskus!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat kuvat ja herkut kuvissa! Kauniille näyttää.
    Koiramäen Pajutallilla en ole käynyt, mutta olisi kyllä kiva käydä siellä. Varmaan ihana paikka on.

    VastaaPoista
  5. Kaunis kattaus ja paljon suussasulavia herkkuja, nami nami!


    Terkuin Karita

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia jälleen! Juu ei tee munkaan helteellä mieli syödä... muuta kuin makeeta..höh..millähän siitä makeanriippuvuudestakin pääsis eroon!?!:)
    Mukavan rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Houkutteleva kattaus! Pitää kyllä paikkansa, että nuo punaiset pilkulliset astiat ovat monikäyttöiset. Olen ollut huomaavinani, että nektariinit ovat kyllä olleet paljon makeampia kuin muina vuosina, tai sitten kauppa on vain vaihtanut hedelmämerkkiä :)

    VastaaPoista
  8. Ihania kesäherkkuja niin syötävän kuin astioidenkin merkeissä <3

    Ja täällä kanssa kaikki verhot edessä välttääkseni tukalampaa oloa mitä jo on! Juur sanoin isännykselle että syököön siellä rantsulla nyt herkkuja niin illemmalla vasta kunnon ruokaa kun ei näin päivisin kellekään maistu lämmin ruoka!

    VastaaPoista
  9. Ihanan herkut kuvat! Mä olen hurahtanut tänä kesänä punaiseen, on niin mansikkainen väri :o)

    Mukavaa heinäkuun jatkoa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia taasen. Ja greengaten astiat, on ne vaan niin söpösiä.:)

    VastaaPoista
  11. Ihana herkku pöytä ja suloiset astiat. GG astioita ei voi olla koskaan liikaa, hih ;)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!