perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kuusi

Neiti Kesäheinällä on tänään syytä juhlaan. 6-vuotissynttäreitä vietetään. Kutsut ovat sitten sunnuntaina pienimuotoisesti, sillä suurin osa kavereista näyttää olevan vielä kesälomareissuilla.

Tänään on hiukan ekstrapäivä. Ollaan suunniteltu ja hankittu tarjoiluja, käyty herkuttelemassa jätskiannokset ja sitten vielä se vaikein; mitä valita lahjaksi kaikista vaihtoehdoista. Siiri sai tietenkin itse valita kaupasta ihan minkä tahansa lahjaksi. Kaiken joukosta valikoitui lahjaksi mieluinen ZhuZhu Pets. Niitä olikin entuudestaan vasta 4 olemassa. Nyt niitä sitten hoivataan ja hellitään.

Vaatekaapista päälle valikoitui kukkamekko ja jalkaan kultaballerinat.Voi tuota pientä isoa neitiä! Siiri on mun paras kaveri ja maailman rakkain pieni ihme. Yhteistyökumppanini. Siiri on just niinku Siiri. Siirin näköinen ja kokoinen. Ja sen jutut on vailla vertaa. Välillä hiukan pikkuvanha ja niin kovin tietäväinen, välillä taas niin pieni pumpsukka. Useimmiten hyväntuulinen ja aurinkoinen ja erittäin huumorintajuinen. 6-vuotias joka osaa nauraa itselleen. Siirin yksi lempisanonnoista onkin "Älä naura lapselle vaan lapsen kanssa".


Ranskalainen ärrä on saatu taittumaan kovalla harjoittelulla ja nyt ärrä jo surahtaa oikeasta paikasta. Me ei enää tarvita puheterapeutin vinkkejä, kaksi kertaa riitti. KIITOS. Kolmas tapaaminen taidetaan perua.


Eskari häämöttää parin viikon kuluttua, mutta sitä ennen Siiri saa vielä lomailla. Pappa tulee hakemaan Siirin Tornioon vielä lomailemaan, koska mulla alkaa maanantaina työt. Torniossa saa hoivata Mummin kissoja ja leikkiä serkkutytön kanssa.


Tänään päivä jatkuu vielä uimakoululla jota iskä pitää aina perjantaisin. Tyytyväisin tämä 6-vuotias on kun saa viettää aikaa omien vanhempiensa, kavereiden ja muiden läheisten kanssa. Siiri ei kaipaa vauhtia eikä vaarallisia tilanteita, ei elämyksiä tai uusia paikkoja. Riittää, kun pääsee lähilammelle syöttämään sorsia, potkulautailemaan iltalenkillä, käymään kirjastossa tai saa kastella äidin pelargoniat ennen nukkumaanmenoa. Myös itse keksityt iltasadut riemastuttavat tätä neitiä. Tällaista 6-vuotiaan elämää ja näillä eväillä tulevaisuuteen.


19 kommenttia:

 1. Onnea Siirille syli kaupalla!!!!

  Lapset ovat niin ihania ja parhaimmat jutut tosiaan löytyvät ihan läheltä ja pienistä asioista. Oi, kumpa me aikuisetkin osattais iloita niistä elämän pienistä iloista!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea 6-vuotiaalle,hienoin eväin kohti tulevaisuutta!Lapsissa on sellainenkin ihana puoli,että ne on aina parhaassa iässä,toisin kuin me aikuset;)Mukavaa viikonloppua ja kivoja juhlia!

  VastaaPoista
 3. Onnea 6 vuotiaalle :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea täältäkin pienelle isolle eskarilaiselle :)

  Oikein ihanaa viikonloppua teille molemmille!

  VastaaPoista
 5. Voi Siiri sirpukkainen :))
  Ihana tyttö :)

  Onnea tuhannesti - ja äidille kanssa!

  Ja tsemiä työhönpaluuseen..!

  VastaaPoista
 6. Onnea isolle pikku prinsessalle, jolla tuntuu olevan sana hallussa :)!

  VastaaPoista
 7. Olipa kivasti kirjoitettu :)

  Paljon onnea pikkuleijonaneidille!

  VastaaPoista
 8. blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 9. Oikein paljon onnea neiti kesäheinälle!<3

  VastaaPoista
 10. Hirmuisesti ONNEA pienelle, isolle Siirille!
  Olet osannut kasvattaa tytöstäsi tasapainoisen oloisen, elämäniloisen ja järkevän...saat olla itsestäsikin ylpeä, Hanni :)
  Musta on aina niin kiva lukea teidän yhteisistä touhuista, kuinka reissailette pitkin Suomea ja puuhailette muutenkin yhdessä. Äiti ja tytär, mutta myös parhaat ystävykset, ihanaa <3 <3 <3
  Oikein mukavia synttärikemuja sinne!

  VastaaPoista
 11. Onnea ja halauksia Siirille! Ja hyviä juhlia. Olette varmasti onnekkaita kun teillä on toisenne :)

  VastaaPoista
 12. Onnea suloiselle 6 vuotiaalle!!
  Kivasti kerroit tarinaa Siiristä.Fiksu tyttö.
  Onnea myös äidille!

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea suloiselle Siirille!

  Aurinkoista viikonloppua toivottelen sinne teille!

  VastaaPoista
 14. Onnea 6-vuotiaalle! Mulla on sulle jotain blogissani, käy poimimassa :)

  VastaaPoista
 15. Oikein paljon onnea 6-vuotiaalle suloiselle Siirille!

  Ihana postaus oli. Piti oikein lukea kahteen kertaan tämä niin ihanasti kirjoitit.

  Mukavia synttärikutsuja teille!

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea Siirille!
  Aivan mielettömän ihania juttuja olet virkannut. Olet taitava!
  Kivaa Sunnuntaita!

  VastaaPoista
 17. Siirille paljon onnea <3 Blogista löytyisi sulle jotain :)

  VastaaPoista
 18. Kauniisti kirjoitettu! Oli ihana lukea.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!