lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pärekori ja pikkusisusteluja

Kirjoittelutahti täällä on hiukan hyytynyt, koska poden sisustusähkyä ja kyllästymistä ja kesällä on menoja enemmän kuin muulloin. Ilman sisusteluja ja suunnitelmia en kuitenkaan voi elää, joten pieniä hahmotelmia tein syksyä varten.

Sain Muorilta lainaan ison valkoisen pärekorin, jonka sijoitin parvekkeelle. Hahmottelin siihen hiukan syksyn tekstiilejä. Eli parvekkeelle tulee vaaleansinistä, beigeä, luonnonvaaleaa, ruskeaa ja tähtiä.
Jonkun sopivan sävyisen peiton tai peittoja voisi vielä tehtailla. Kerään nuo tekstiilit kuitenkin vielä kaappiin ja otan ne sitten hiukkasen myöhemmin esille ja pidän vaaleanpunaiset, pinkit ja vihreät vielä esillä, koska nyt on KESÄ!Kun menen elokuussa töihin, on edessä uuden työhuoneeni sisustelu. Lomalla en tietenkään töitä ajattele, mutta tulostin kuitenkin jo valmiiksi tällaisen kivan elämänohjeen jonka kehystin ja joka tulee uuteen työhuoneeseeni. Myös muita tekstitauluja aion tehdä vielä, kunhan löydän sopivia kehyksiä.


Lopuksi vielä kuva ihanasta rantakopista, jonka löysin kesäkuussa kirppikseltä. Tuo oli vain niin hauska ja kesäinen, että ostin mukaani. Muuten olenkin koittanut päästä eroon kaikesta sisustussälästä, koska olen kyllästynyt ja haluan kehitellä jotain uutta.

Ensi viikolla starttaamme Siirin kanssa auton ja suunnistamme kohti Pohjanmaata, Kauhavalle. Rakastan niin Pohjanmaata! Maisemaa, elämänmenoa, ihmisiä... Pohjanmaalaiset bloggaajat, hymyillään jos tavataan =D


10 kommenttia:

 1. Luin ensin otsikosta että "pikkusieluja" ;D

  Välillä kyllästyttää, mutta sehän menee ohi!

  Letkeetä reissua teille!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa! :D (Ja pakko viilata pilkkua sen verran, että Pohjanmaan ja Etele-Pohjanmaan välissä on raja :D Kauhava kuuluu Etelä-Pohjanmaahan. Pohjanmaa tarkoittaa rannikon seutua tällä korkeudella.)

  VastaaPoista
 3. Ihania sävyjä! Tervetuloa, minä hymyilen teille täältä pohjanmaalta, vaikka ei tavattaisikaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa reissua teille.

  Kauniin sävyisiä tyynyjä suunnittelet partsille:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita! Tuo ruskea tähtikangas varsinkin - saako sitä puodistasi? Vai mistä?

  VastaaPoista
 6. Kivoja puuhasteluja, ihana kesä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista ja Ninnuskalle tarkennuksesta. Täältä katsottuna kaikki Tampereen ja Tornion välissä on Pohjanmaata =D

  Marsalle tiedoksi, että tuo tähtipäällinen on Moltexin mallistosta eli kangasta tuskin saa metritavarana mistään. =( Harmi.

  VastaaPoista
 8. Kauniilta näyttää myös suunnittelemasi syksyn tekstiilit. Ihanat kankaat.
  Oikein mukavaa matkaa Pohjanmaalle!

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus! Mullakin tulee välillä ähky, se on jännä tunne. Haluaa vain uudistaa ja uudistusta, ennen kaikkea. Liittyy usein siihen, että pääkopassa tapahtuu jotain, jonka haluaa sitten heijastaa ympäristöönsäkin. En oo Pohojaanmaalta, mutta suht läheltä kumminkin eli Länsi-Suomesta, ja kyllä, maisemat ovat ihan huippuja! Se tasaisuus, se tasaisuus....

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!