tiistai 26. heinäkuuta 2011

Reissussa rähjääntyy

Back in business. Eilen illalla palattiin viikon mittaiselta reissulta lakeuksilta. Oli niin ihanan rentouttavaa. Silmä lepäsi maisemissa, ihanissa wanhoissa pohjalaistaloissa. Tunnelma oli kohdallaan.

Mutta...eilen jo aloin aavistella päänsärkyä, kun ajelin kotia päin. Tänään se on sitten iskenyt ihan toden teolla. Hartiat varmaan ajamisesta jumissa. Ja päänsärkyä ei todellakaan helpottanut se, että pyykinpesukone sanoi sopimuksensa irti. Juuri nyt kun olis ollut viikon matkapyykit pestävänä ?!! Ihme tyyppi.
Eipä auttanut aamulla muu kuin pakata pyykit pyykkikassiin ja suunnistaa kohti Muorilan pyykkihuoltopistettä. Näillä mennään kunnes koneen korjaaja saapuu. Tämän loman aikana on tietokone hajonnut, pesukone hajonnut, autosta sammui toinen ajovalo... seuraavaksi varmaan tiskikone tai töllötin.


Huusholli on aika lailla hyrskyn myrskyn, sillä sisustusrintamalla riehuvat myrskytuulet. Pyykkikassin takana olevat rähjäiset puulootat ostin eilen Pehtoorilta.


Saapa nähdä mikä on niiden loppusijoituspaikka.


Pikkupätkä lomaa jäljellä ja paljon olis vielä tekemättömiä lomapuuhia. Miten 5 viikkoa voi mennä näin nopsaan?!


Seuraavassa postauksessa voinkin sitten esitellä matkan aikana valmistuneita virkkauksia ja pikkuostoksia. Nyt jatkan valokuvaamista, sillä askartelen täällä taas Huuto.net myyntikohteiden kanssa =D


Annetaan helteiden helliä! Ja tervetuloa uusille lukijoille ja mukavaa, kun olette käyneet kommentoimassa vaikken olekaan ollut maisemissa =D


6 kommenttia:

 1. HeippaRallaa! Pitkästä aikaa tulin vierailulle. Kääk...mikä kotiin paluu :( Voihan surkeus!
  Olet tehnyt ihanan mummunruutupeiton ja tilaustyönä tilkkupeiton. Kauniita!
  Tekstitaulu on söpö. Idean voisin varastaa, hih :D

  VastaaPoista
 2. No voihan kökkö!!! Ei yhtään kivaa, kun kaikki hajoo, meillä meni viime talvena samaan syssyyn telkku, mikro ja joku muu nyt en muista mikä, mut kolme juttuu meni rikki...

  Kiva, kun oot taas paikalla, innolla oottelen sun lomapostauksia:) ja tietty mukava kuulla että, saitte rentouduttuakin reissun aikana!!!

  VastaaPoista
 3. Siis tosiaan joo, ootte olleet täällä meilläpäin!!! Hitsi :)
  Lomaposteja odotellaan juu! Todella ärsyttävää tuollainen "turha" rahanmeno...
  Kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kotiin!
  Otan osaa noiden hajoamisten suhteen...meillä ollut vähän samankaltaista epäonnea loman aikana...yllättäviä kurjia rahanmenoja...auto jne. Mutta minkäs teet. Tänään meinasi imuri sanoa itsensä irti, mies sai onneksi vielä korjattua, mutta kuinka pitkäksi aikaa...grrr...
  Ihana kuulla kuitenkin, että teillä oli mukava viikkoa Pohjanmaalla! Koita nyt vaan relata niitä hartioitas, mulla täällä sama homma, ovat ihan jumissa ja usein pukkaa hedaria sen takia, viimeksi eilen.
  Nyt hyvää yötä ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Huonoa tuuria on sinulla tosiaan ollut kun kaikki hajoaa kerralla. Toivottavasti tiskikone ja töllötin on kuitenkin säilyneet ehjinä.
  Päänsärkykin on ikävä juttu. Toivottavasti se meni nopeasti ohi!

  Kiva nähdä mitä olet virkkaillut ja ostanut!

  Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti ei ole migreeniä? Kuvia odottelen:)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!