perjantai 12. elokuuta 2011

Kas näin heiluu kassi ja kassi heiluu näin

Tästä jutusta ei väriä puutu. Mä olen ihan innoissani, koska olen kehitellyt mallistooni uuden tuotteen. KASSIn. Vaikka näitä onkin valmistunut liukuhihnalta niin voit olla varma, ettei tusinatuotteesta ole kyse sillä jokainen KASSI on yksilönsä.
KASSIn kaava, koko ja ominaisuudet ovat omasta päästäni. Pohja on leveä joten KASSI on tilavakin. KASSI on tukeva, sillä se on vuoritettu puuvillakankaalla ja välissä on tukikangaskin.


KASSI sopii mainiosti jumppakassiksi, kerhokassiksi, kirjastokassiksi, maitokassiksi, koska tölkit sujahtavat mukavasti ja tukevasti kassin pohjalle sen leveyden ansiosta.Toinen asia mistä olen innoissani ovat nämä "tavaramerkit". Kesälomalla muistin (tai sisko sai muistamaan) tilata näitä Thelma`s-merkkejä. Beige-ruskea-väritys oli nappivalinta. En tiedä olenko koskaan kertonut tuon ThelmanKammarin nimen alkuperää. No, Thelma-nimi tulee yksinkertaisesti Siirin Kaalitarhan tenava-nukelta, jonka hän on saanut vauvana. Nuken nimi on Thelma Klara. Yritystä perustaessa nimi oli heti selvä. Ja kaupparekisteristä ei kovin montaa Thelma-yritystä löytynytkään, ainoastaan kuolinpesien nimiä. Valinta oli siis helppo. En löytänyt myöskään Patentti -ja rekisterihallituksen sivuilta kyseistä tavaramerkkiä.
Kassit ovat pieni makupala tulevista Kartanon kesäpäivän myyjäisistä. Olen ommellut hulluna, kun Siiri ei ole ollut kotona. Tyynynpäällisiä, tilkkupeittoja...ja jotain mitä ei ole aikaisemmin ollut tarjolla =D Välillä on pakko siivota kangasvarastoakin. Sillä tavalla taas poikii uusia ideoita.

Pakko oli laittaa paikkoja ojennukseen, sillä viime viikonloppuna rouva itäisestä Suomesta halusi tulla suunnittelemaan saunamökin ja tulevan keittiön tekstiilejä. Terkut vaan sinne =D


Siirikin on palannut maisemiin pohjoisesta. Tosin se on taas liesussa, koska meni iskän luokse uimaan. Oli sillä ollut ikävä, kun päivällä nähtiin. Niin se halusi halailla ja olla sylissä vaan. Ihana pieni pumpsukka.


Mukavaa viikonloppua kaikille ihanille naisille! Ja kiitos jälleen uusista tunnustuksista. Kokoan ne tässä kaikki yhteen, toivottavasti pian =D Meillä on ohjelmassa yhdessä oloa ja Ada-serkun synttäreitä.12 kommenttia:

 1. Pirteitä kasseja! Mistä tilasit themla's-nimilaput?

  VastaaPoista
 2. Ihanat kassit!Pirteät värit!:)

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirtsakoita kasseja. Ja aika namut kangasvarastot :) Leppoisaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpöt kassit ja nuo kankaat.. slurps :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset kassit ja kaunis tuotemerkki ♥
  Ihanat kangasvalikoimatkin sinulla :)

  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniin kassin olet keksinyt. Minä olen tuollaisien kassien suurkuluttaja, ne on niin hyviä ja sopii moneen tarkoitukseen! Pitää olla useampi, että saa aina vaihdella mielen mukaan ;)

  Kivoja kankaita sulla siellä ja mukava tuo yrityksen nimen historia, minusta tuo nimi on kyllä tosi hieno ja jotenkin tyylikäskin.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kassit!! ja
  Wow, miten sun kankaat on rivissä!! :)

  VastaaPoista
 8. Voi vitsit, kun menit mainitsemaan tuon "kerhokassi" -sanan...ois nimittäin just täydellinen ;)

  Aivan ihanan kauniin KASSIn olet kehittänyt, ihania värejä ja kuoseja!

  Ja hieno on myös oma tuotemerkkisi :) Varmaan kiva tunne sitä ommella omiin tuotteisiisi!

  Harmi tosiaan, kun en itse pääse Kartanolle.. Äidille kuitenkin jo mainostin ja hän yrittää piipahtaa ennen iltavuoroaan :)

  Ihanaa, kun sait Siirin kotiin <3
  Hyvää viikonloppua ja kivoja synttärikemuja teille!

  VastaaPoista
 9. Ihkuja!!! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kasseja!
  Kiva oli kuulla mistä yrityksesi nimi on tullut. Sinulla on todella kauniita ompeluksia ja muitakin käsitöitä. Pidän kovasti malleista ja väreistä mitä olet valinnut.

  VastaaPoista
 11. Kiitokset kommenteista kaikille "Kassialmoille" =D
  Josefinalle vinkiksi, että Euroteamilta saa tilattua jos jonkinlaista niminauhaa.

  VastaaPoista
 12. Ihanan pirtsakoita kasseja!
  Mukavia loppukesän päiviä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!