sunnuntai 28. elokuuta 2011

Voin tuntea...

..kuinka syksy lähestyy. Aurinko paistaa eri tavalla, ikäänkuin kelmeämmin, puiden lehdistä kuuluu erilainen ääni, kun tuuli ravistelee oksia, nurmella on aamuisin kylmää kosteutta, kärpänen lentää hitaammin... Kesän on väistyttävä. Se tekee olotilan hiukan haikeaksi. Tiedän, että lähestyvä syksy ei tule olemaan helppo. Siihen mahtuu paljon pienempiä ja isompia puuhia. Suurinpana varmasti opintojen loppuunsaattaminen. Lisäksi tunnen, että muutoksen tuulet puhaltavat. Muutos on tervetullutta ja odottettua. Samalla pelottavaa ja arveluttavaa.

Sisustusrintamalla on pysähtynyttä. En tiedä millaista syksyä laittaisin ja jo olemassa olevat tekstiilit ja esineet kyllästyttävät.

Terassille laitoin isot valkoiset krysanteemit pari viikkoa sitten. Aamuauringossa virittelin muutaman peiton terassin pärekoriin ja samalla vangitsin tuon kelmeän aamuauringon valon näihin kuviin.Eilinen kesäpäivä kartanolla oli mukava ja onnistunut. Kiitos kaikille siellä poikenneille! Yksi projekti on taas "pulkassa". Nyt tuntuu, että monelaiset tunteet ovat läsnä. Mutta onneksi sentään TUNNEN!


Mukavaa ja tunteikasta sunnuntaita ja uutta viikkoa kaikille täällä piipahtaville! Tervetuloa uusille lukijoille! Jättäkäähän kommenttia myös.


11 kommenttia:

 1. On se niin haikeata taas kerran jättää hyvästit kesälle. Toivon hyvästristä tulevan piiitkät, eli kesä viipyisi vielä hetken...

  Ihana tilkkutäkki! värit ovat upeat!

  Hyvää uutta viikkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään kun vuodenajat vaihtuu. Kesä on kiva ja tykkään, mutta ihanaa kun syksy saapuu. Olen syksy ihminen :)
  Ihania peittoja olet laitellut!
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Oih, mua lähestyvä syksy ja erityisesti sitä seuraava talvi ahdistavat melkoisesti. Olen semmoinen ikuisen kesän ystävä! Mutta yritän kyllä kerätä voimia arjen pienistä asioista ja iloista, ja painaa kohti syystuulia ja pakkasviimoja hymyssä suin! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Syksyn tuntua tosiaan on jo vaikka niin kesäinen viikonloppu olikin. Auringonlaskua seuraan miten se laskee ihan eri paikkaan jo kuin keskellä kesää:) Ja miten pimeä tulee aina vaan aikaisemmin illalla.

  Kauniita tekstiilejä postauksessasi. Nuo valkoiset krysanteemitkin on kauniita. Katselin niitä kaupassa, mutta ehdin jo ostaa muun värisinä.

  VastaaPoista
 5. Voih, ihan aistin tänne asti sun haikeuden...Mutta ihan niin kuin itsekin sanoit, onneksi TUNNET! Ja välillä saakin..ja pitääkin tuntea myös haikeutta ja muita hieman melankolisempia tunteita. Sitten tuntuvat taas iloiset ja onnelliset ja hauskat asiat entistäkin iloisemmilta, onnellisemmilta ja hauskemmilta :D
  Mullakin on vähän jakautuneet tunteet, toisaalta haikeaa, kun kesä meni niin nopeasti ohi ja seuraavaan on niiin pitkä aika...toisaalta odotan innolla syksyä, kun saa pukea saappaat jalkaan, villapaidan päälle, käpertyä kuuman teekupin kanssa sohvan nurkkaan, polttaa kynttilöitä...askarrella joulujuttuja, järkätä pikkuneidin syntäreitä jne.

  Kiva, että teillä oli eilen kartanolla mukava ja onnistunut päivä, ilmakin taisi suosia :)

  Ja varmasti pian taas sisustusrintamallakin tapahtuu, odottele vaan inspistä rauhassa :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä aamuisin on ollut jo tosi syksyinen henkäys ilmassa. Jotenkin sen vaan tuntee. Ja pysähtynyt fiilis on täälläkin sisustusrintamalla, vain ihan jotain pientä olen saanut aikaiseksi. Mut hengähetään rauhassa pieni hetki, kyllä se taas tästä!

  Mukavaa sunnuntaita!
  -kisu-

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja sulla terassilla!

  Tsemppiä tulevaan syksyyn ja muutoksiin!

  VastaaPoista
 8. Kaikki uusi aina jollain tavalla pelottaa, ja tekee olon haikeaksi. Mutta kovasti toivotan tsemppiä syksyysi!

  Kauniita syksyn värejä terassilla <3 Aivan ihana tuo tilkkupeitto :)

  VastaaPoista
 9. Tulee kyllä kesää ikävä, jotenkin meni kuitenkin ihan liian pian ohi!!! Mutta on tässä syksyssäkin oma viehätyksensä ja tuntuu, että olen saanut paljon enemmän aikaseksi kotonakin, kun ilmat ja illat ovat viilenneet!!! Voi harmitus vieläkin sitä lauantaita, tuntuu, kuin olisin ihan pettänyt teidät kaikki!!! Mutta toivotaan, että keksittäis joku kiva juttu missä voitais nähdä!!!

  VastaaPoista
 10. Kyllä syksyä on jo ilmassa. Aamulla huomasin että melkein varkain lehtiä on alkanut tipua koivuista ja keltaisia männyn neulasia on nurmikolla tosi paljon... ja kohta saan huomata että mehän ollaan joulussa ihan tuota pikaa ;)! HUI ;)
  -Tiina-

  VastaaPoista
 11. Teet aivan ihania tuotteita!
  En ole laittanut syksyä ullkona tai sisälläkään vielä. Haluan vielä uskoa, että on kesää ;). Kynttilöitä ja lyhtyjä tuovat kuitenkin tunnelmaa.

  Ihanaa viikkoa!

  Nicole

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!