torstai 27. lokakuuta 2011

Ensimmäinen

...joulukoriste hankittuna. Kävin eilen aamulla palaverissa Klaukkalassa ja sieltä poistuessani tietenkin jarrutin Pussukan kohdalla. Kauppa on täynnä vaikka mitä ihanaa, mutta minäpä jarrutin ostostenkin kanssa, koska mitään en tarvitse. Paitsi yhden köyhänhopeisen joulukoristeen tarvitsin. Kerään erilaisia köyhänhopeisia koristeita ja tällaista mallia ei vielä mulla ollut.
Tein pienen kynttiläasetelman keittiön pöydälle. Parvekkeen havuista nappasin pari vihreää ja hyvin säilötyt kävyt pääsivät niiden vierelle. Mulla on iso kipollinen käpyjä odottanut viime syksystä saakka jotain askartelua ja Onnenmurusia-Kisun lailla taidan tehdä niistä kranssin.
Me tiirataan Siirin kanssa hiukan Peppi Pitkätossua ja sitten laitamme vaatteet valmiiksi huomista eskarikuvausta varten.Onneksi koittaa viikonloppu!


Tervetuloa uudet lukijat!! Parissa viikossa on taas tullut huima määrä (yli 20) uusia lukijoita ja se 300 lukijan-arvontakin tässä häämöttää. Olisko ideoita arvontapalkinnoksi?Ainiin, Kotirauha oli hyvä! Siinä oli tunteita laidasta laitaan ja pilkahdus huumoriakin vaikka olikin varsin synkkä aihe. Ja tää bloggeri taas tekee ihan omia valintoja! Nyt en pysty liittämään allekirjoitusta tähän ja äsken sai kirjoittaa vain sinistä alleviivattua tekstiä =(
Hanni

15 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia kauniista asetelmasta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo köyhänhopeinen joulukoriste, itsekin olen ihastunut niihin, onneksi ole tullut vastaan vielä montaa :)
  Voisi olla myös hyvä idea arvontapalkinnoksi...

  VastaaPoista
 3. aivan ihana joulukoriste ja kynttiläasetelma :) ehkä jotain jouluista arvontaan?

  VastaaPoista
 4. kaunis asetelma <3

  koskahan itsekin voisi laittaa olohuoneen pöydälle jonkun kauniin asetelman.. siihen taitaa mennä vielä muutamia vuosia :D

  VastaaPoista
 5. Kaunis köyhänhopeinen koriste ja ihana kynttiläasetelma!
  Kuvasi ovat aina niin kauniita!
  Arvontapalkinnoksi tuli heti mieleen jotain itsesi tekemää. Sinulla on niin valtavan ihania käsitöitä!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo kynttiläjuttu ja kaunis koko asetelma. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis asetelma ja ihana koriste! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana koriste! Ja kaunis asetlema. Saanko kysyä, mistä olet tuon tähtialustan hankkinut? Entä tuon kynttiläkipon?
  Kyselen noiden ihanuuksien perään, vaikka yritänkin vähän jarru päällä ajella, siis ostosten/hankintojen suhteen...kun oikeesti ei nyt tarttis mitään.

  -kisu-

  PS. Se mun kranssi on tehty ihan sellaiseen tavalliseen pajukranssipohjaan. (vastailin kyllä omassa blogissani tarkemmin)

  VastaaPoista
 9. NOI KÖYHÄNHOPEISET KORISTEET ON NIIN IHANIA!!!

  VastaaPoista
 10. Kaunis asetelma!

  Mulla on vielä koristeostokset tältä vuodelta korkkaamatta, mutta ehkäpä sitä kerrankin pärjäisi vanhoilla...?

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Kaunis asetelma!

  Minä oon jo ostanut muutaman uuden joulukoristeen. Tosin esille en vielä ole laittanut, pitää nyt yrittää jonkun aikaa vielä pihistellä=)

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanaiset kommenteista!

  Kisulle tiedoksi, että tähtialunen on Riviera Maisonin ja se on huutisostos muutaman vuoden takaa. Sinkkinen astia taitaa olla Koiramäen Pajutallilta ehkä viime jouluna hankittu. Kiitos kranssivinkistä!

  VastaaPoista
 13. Olá!!! Seu blog super charmoso, muitas coisas lindas e encantadora, adorei visitá-la!!!
  Beijos Eliza

  VastaaPoista
 14. Mä olen ostanut myös yhden ainoan joulukoristeen 8) Mutta pitääkö laskea mukaan ne, jotka tuli ostettua kesällä kirppiksiltä? :D Kesällä löysin enemmänkin...

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!