maanantai 31. lokakuuta 2011

Kynttiläaika


Tuli kertaheitolla PIMEÄÄ, kun siirrettiin kelloja. Laitoin vähän tuikkuja palamaan. Perjantaina poikkesin parin kuukauden tauon jälkeen kirpputorilla Tuusulassa ja mukaan tarttui ainoastaan yksi juttu; köyhänhopeinen kynttilänjalka. Ihana kokoelmani kasvoi.


Kurpitsan malliset tuikkukipot sopivat kivasti kynttilänjalkojen kanssa yhteen. Ja muutenkin tähän kurpitsa-ajankohtaan.


 Kokeilin hiukan bloggerin uutta käyttöliittymää. Hitsi kun oli vaikea saada kuvat sommiteltua omille paikoilleen. Toimintoja on aika paljon, mutta vaikeasti hallittavia mielestäni.

Nyt vielä kirjastoon, siellä odottaa varaamani kirja. Samalla saatetaan kotiin Siirin Milla-kaveri, joka tuli leikkitreffeille.

Tunnelmaa viikkoonne!
Hanni

7 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja - sopivat tosiaankin hyvin yhteen :)

  Mukavaa alkavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja! Upea kokoelma on!

  Mukavaa viikon jatkoa ja alkanutta marraskuuta!

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmallisia kuvia. :) Minä oon käyttäny tuota uutta käyttöliittymää ja menihän siinä vähän aikaa ennekuin sitä oppi käyttämään. Joskus pakko palata takas vanhaan, kun en ole uudessa pystynyt asetuksia muuttamaan, esim kommettilootan asetuksia en löytäny uudesta.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Oih, mäkin niin tykkään noista köyhänhopeisista... Ja eilen hiplsin mun uudessa lempikrääsäkaupassa semmosia kurpitsamaisia tuikkukulhoja...vielä en ostanut, kun oli vaan yhtä kokoa, tommonen erikokoisten kokoelma näyttää tosi kivalta..

  Olitkohan se sinä, josta Hyypiö-Outi kirjoitti postauksessaan...oletko käynyt lukemassa?

  VastaaPoista
 5. Kynttilöitä ei kyllä voita mikään, ne on pakko sytyttää joka ilta! Poikakin kysyy, että laitetaanko mamma "mysigt" ´(=tunnelmaa) :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kynttilänjalkoja, hieno kokoelma sulla!
  Tunnelmallista tulevaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 7. Hei,
  kiva blogi täällä - uusi lukija ilmoittautuu; kirjauduin lukijaksesi ja tulen takaisin paremmalla ajalla...työt kutsuvat ; )

  Rauhallista Pyhäinpäivää <3

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!