lauantai 8. lokakuuta 2011

Tuliaisia keittiöön

Täällä on siivoskeltu, suunniteltu ompeluksia ja käytiin me Siirin kanssa vähän Jumboilemassa, ostettiin Tiimarista kissatarroja ja käytiin päiväkaffilla kuppilassa. Eilen illalla ompelin jo jouluisia juttuja. Niistä myöhemmin lisää =D

Ja sitten niihin pienimuotoisiin Tanskan ostoksiin. Ostin Roskildesta GreenGaten uutuuskupposet. Nuo punaiset pikkukukkaiset vai mitä nuo pylpyrät noissa kupeissa on.

Ja samaa kuosia munakupit. Ostan aina 2 per kuosi ja eri kuosisia astioita yhdistelemällä saa kivoja kattauksia aikaan. Joku punainen lanka tässä hommassa kuitenkin on eli kelpuutan ainoastaan beige-puna-vaaleansinisävyiset. Ei mene mauttomaksi tuo kokonaisuus.

Tässä on nyt muitakin kyökkikuvia syksyisestä keittiöstäni. Olen karsinut varmaan sata kippoa ja kappoa ja muuta keittiörekvisiittaa kesän ja syksyn aikana pois tuosta keittiöstäni. Muutaman muutoksen vielä teen ja odottelen Rivieran Eau-laseja saapuvaksi. Ne on must have!

Tiedättekö, että Tanskassa on ihania keksejä. Ostin kotiinkin pikkupaketin, mutta nuo eivät olleetkaan kovin maukkauta. Nyt ne ovat sisustuselemenettinä.

Virkkasin tilaustyönä noita puuvillaisia siivousliinoja. Virkkaaminen on sitten mukavaa ajankulua. Mulla on nykyään töissäkin virkkuu mukana, koska meillä on aika paljon kokouksia ja kehittämispalavereita joissa on jutustelun lomassa kätevää virkkailla =D

Aamulla leikeltiin Siirin kanssa pelargonioden kukkaset tuohon kannuun. Koitan saada nuo rehut talvehtimaan, koska tuntuu, että tämän kesän yksilöt ovat olleet erityisen elinvoimaisia. Ne varmaan kukkis vielä joulukuussakin jos niitä hoitaisin, koska ne ovat kukkineet nyt monta viikkoa ilman hoitoa, ilman vettä, ilman lannoitteita ja samoissa mullissa keväästä asti.

Hellurei ja hellät tunteet!


Ainiin, Köpiksessä oli aivan ihana liike GRØNLYKKE. Olisin kierrellyt pidempäänkin, mutta shoppailuseurani ei ollut ihan samanhenkistä kuin minä joten joten... ensi kerralla sitten. Tässä liikkeessä oli yläkerrassa taivaallinen kangaspuoti. Meinasin lentää pyrstölleni kun kipusin kaupan yläkertaan. Kiitos Niinalle ihanista tärpeistä!!


Täytyy varmaan alkaa suunnitella seuraavaa reissua =D


24 kommenttia:

  1. Kauniit uudet GG mukit. Punainen piristää kivasti. Tuo kauppa köpiksessä on aivan ihana!
    Mukavaa Viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Juma mitä ihanuuksia Sinulla on!!
    Jospa joskus saisin keräiltyä itsellenikin samankokoisen kokoelman :P

    VastaaPoista
  3. Ihanuuksia! Milloinkahan sitä tämä mamma pääsis Köpikseen? Ois ilmeisen tutustumisen arvoinen paikka. Leppoisaa lauantaiehtoota! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania greengatejuttuja. :)
    Sulla on tuolla joku postaus sitten ihana tähti, jossa lukee always kiss me goodnight...Saako kopsata tuon sun tähti-idean meitin poikien huoneeseen? Sopisi niin hyvin juuri tähtitapeetilla tapiseerattuun huoneeseen ovikyltiksi tekstillä boys room...:))
    Mukavaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista Allidaalia, Maanvaiva, Virpi ja Johanna!
    Johanna, senkuin vain kopioimaan =D Uskoisin, että tässä maailmassa ompelusaralla kaikki mahdollinen on jo keksitty ja alkuperäisen idean omistajaa tuskin löytyy. Tähti ei ole omaa käsialaani =D

    VastaaPoista
  6. Aivan olisin olettanut, että oot sen itse näppäränä ompelijana teheny...:D
    Pitääpä yrittää saada nyt aikaiseksi...projekteja vaan taas on tekeillä yhtäaikaa vaikka muille jakaa...;

    VastaaPoista
  7. Varmaan oli ihanista ihanin reissu=)Tanskan maalle minunkin mieli halajaa.Kunhan lapsukaiset lentävät kotipesästä,on varmaan aikaa reissatakkin.

    Green geitit on kyllä aina yhtä ihania=)
    Kivaa viikon lopun jatkoa sulle=)

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Ihanat kupit!<3 Kiva kuulla että tärpeistä oli hyötyä!!<3

    VastaaPoista
  10. Ihania astioita! Minun on ollut pakko hillitä astianostoinnostusta kun ne ei kohta mahdu minnekkään. Tosin oon sitä mieltä että mulla on kyllä liian pieni astiakaappi muutenkin... ;)

    VastaaPoista
  11. Kauniita kyökkikuvia :) Minustakin Gronlykke on ihana kauppa (en saanut tästä himputin masiinasta tanskalaista ööötä ;) ), mutta kankaat olivat mielestäni siellä aika hinnakkaita. Oliko sinun mielestäsi?

    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Ihana on sinun gg-kokoelma:-))

    Oikein mukavaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  13. Voi ei nuo GG:n astiat on niiiin herkullisen näköisiä! Ihanaha noita on katella ja yhdistellä kattauksiin. Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
  14. Kaunis kokoelman täydennys! :) Köpiksessä ei ole tullutkaan käytyä varmaan yli 10 vuoteen! Voisinkin ottaa sen ensi kesän lomakohteeksi. :)

    VastaaPoista
  15. Ihanat uudet GG mukit :) Mulla on vasta itselläni neljä ja pieni maitokannu. Ajattelin itsekin kerätä aina 2 samaa mukia sillai, että ne sopii toisiinsa. Sulla on kiva blogi:)
    Jaana

    VastaaPoista
  16. Ihania greengateja! Meillä on ihan sama juttu, vielä vaan pelakuut puskee kukkaa vaikken enää ole juuri hoitanut:) Hassua!

    VastaaPoista
  17. Ihanat mukit. Punainen alkaa pikku hiljaa hiipiä ajatuksiin...
    MUkavaa sunnuntaita!
    -kisu-

    VastaaPoista
  18. Ihania GreenGaten astioita sinulla! Ja ihanasti sopivat keskenään yhteen.

    Kaunis kukkakimppu pelargoneista!
    Meillä sama juttu että pelargonit jatkoivat vaan kukkimistaan, mutta otin ne kuitenkin kuistilta pois ennenkuin palentuvat sinne.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  19. Näyttää hyvältä tuo astiayhdistelmä! Hyvä pysytellä tietyissä väreissä, mutta yhdistellä rohkeasti taas eri värejä. Mun pitäisi enemmän ryhdistäytyä tuossa :D

    VastaaPoista
  20. Olipas söpö sarja GG:tä. Mieli tekis kanssa Köpikseen. Ehkä ensi kesänä sitten. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  21. Minäkin hurahdin nyt noihin greengaten kuppeihin:) Sama juttu täällä, että pyrin säilyttämään jonkun väri"suoran" näissäkin (vaikka kaikki on niin ihania!)

    VastaaPoista
  22. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

    VastaaPoista
  23. Hei, sinä sentään löysit ostettavaa Tanskasta. Minä onnistuin kiertämään kaikki "oikeat" liikkeet... :) Kivoja juttuja. Nuo sinun siivousliinasi ovat tosi kauniit ja niin viimeistellyt merkkinesi.. <3 Minulla on sama juttu pelargonien kanssa. Juuri eilen saunan jälkeen katsoin terassilla, että kukkia rehottavat vielä täysiä, oikeastaan paremmin kuin kesällä. Enkä tosiaankaan ole lannoittanut sitten heinäkuun. Pitänee siirtää lasikuistille talveksi... Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  24. Kiva kuulla että oli antoisa ja mukava tuo Tanskan matkasi ja löysit ihania kauppoja!
    Gg-kokoelmasi alkaa olla jo ihanan kadehdittava..tahtoo lisää kanssa!!!
    Tosi kätsyä kun voit virkkailla töiden lomadda hih ;)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!