perjantai 18. marraskuuta 2011

Näpertelyä

Yhtä ja toista jouluista on tullut tehtyä pitkin viikkoa.






Kaapista löytyi valkoisia vohvelipyyhkeitä. Niitä piristin ompelemalla molemmille lyhyille sivuille valkoista puuvillapitsiä.




Viime viikonloppuna ostin askartelukaupasta erivärisiä huopia, leikkasin niistä tähtiä ja ompelin paksulla puuvillalangalla yhteen. Täytin tähdet vielä pienellä määrällä vanua ja laitoin ripustusnarun niin nämä saa kuuseen roikkumaan.


Mietin että ompelisin näihin vielä pikkuruisia siemenhelmiä, hopeanhohtoisia koristeeksi.

Siiri lähti uimaan ja minä bloggailen ja jatkan näpertelyä. Imurikin on parkkeerannut itsensä tuohon keskelle olohuoneen lattiaa. Mitäköhän vaatimuksia sillä on?


Hanni

20 kommenttia:

  1. Ihania "näpertelyjä" <3

    -Tuija-

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita. Ihania nuo tähdet.

    VastaaPoista
  3. Tähdet on aivan ihania... toki muutkin :)

    VastaaPoista
  4. Oih, mitä ihania juttuja oletkaan taas loihtinut <3!! Hitsi, mullakin olis 18m samaista pitsinauhaa vielä jotakuinkin käyttämättä, taidanpa tuunata meillekin pari ihanaa pyyhettä ;) Kiitos kivasta ideasta ;) Mukavaa viikonloppua ;O)

    VastaaPoista
  5. Minäkin ihastuin noihin tähtiin. Tosi suloisia! Nuo imurit on joskus ärsyttävän vaativia :) Meillä oli sama juttu tänään...

    VastaaPoista
  6. Mitähän kummaa se imuri susta oikein tahtoo??? Menisi takaisin siivouskomeroon siitä vaateineen! ;)

    Jälleen kerran ihania näpertelyitä, sä oot sitten vaan aivan valtavan taitava! Pyyhkeet saivat aivan uuden "vanhan" ilmeen ja tähdetkin ovat mielettömät suloisia!

    Hyvää viikonloppua, Hanni!

    VastaaPoista
  7. Ihania sydämiä, tähtiä ja pyyhetuunauksia oot teheny :)

    VastaaPoista
  8. On nuo imurit välillä niin vaativia:) Meidänkin imuri huutelee vaatimuksiaan tuolla:)

    Aivan ihania sydämiä, pyyhkeita ja tähtiä olet tehnyt! Kauniita!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihania juttuja oot tehnyt!

    Pyyhkeet on tosi nätit, niinkun kaikki mitä sie aina näpertelet. Kunpa miekin osaisin tuolleen näperrellä=)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Wau, mitä käsitöitä. Aivan ihania nuo sydämet ja kiva idea nuo pyyhkeet ja tähdet. Inspiroiduin tästä roppakaupalla:)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Olet aina niin ihanan ahkera ja tehokas näpertelyjen kanssa, ihailen! :) Kauniita juttuja ja noiden pyyhkeiden uudistus on ihanan yksinkertaista! Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita! Hyvä päivä tänään :)

    VastaaPoista
  12. Selailin blogiasi ja ei voi muuta sanoa kuin, että Kaunis blogi Sinulla :)

    VastaaPoista
  13. Iso kiitos kivoista kommenteista! Näitä on niin mukava lueskella ja löytää uusia tuttavuuksia. Tervetuloa uusille lukijoille! Pysykäähän matkassa mukana =D

    VastaaPoista
  14. Miten saat nuo sydämet noin siistiksi? Ompeletko 'nurjalta' ja käännät sitten oikealle puolen? Täytät ja entä sitten se aukkokohta? Ompeletko käsin kiinni? Minulle tulee se niin rumasti jotenkin. SInulla täyttösaumaa ei edes huomaa!

    VastaaPoista
  15. Kahvikaneli: Ompelen sydämet nurjalta puolelta ja teen saumojen kaareviin kohtiin saksilla lovia, että ei "kirraa", jätän sivuun täyttöaukon, käännän sydämen oikein päin, täytän ja kursin käsin ompelemalla sydämen kiinni. Satoja sydämiä tehtailleena on tullut tähän hommaan harjoitusta =D

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!