sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tästä se lähtee

 Eilen kävin valikoimassa uuden kodin pintoja. Hirmuisen mukavaa hommaa. Olin ihan innoissani, kun palat loksahtelivat kohdalleen. Voisin suunnitella kodin pintamateriaaleja työkseni, niin kivaa se oli =D

Valitsin ajattomia ja enimmäkseen vaaleita sävyjä joihin on vuosien kuluessa helppo yhdistellä mitä mieleen sisustusrintamalla sitten tuleekin =D

Kylpyhuoneen lattiaan helmenharmaa laatta 10 x 10cm, seinään iso 40cm korkea mattavalkoinen laatta ja suihkun taakse tätä hurmaavaa pitkulaista laattaa joka näkyy yläkuvassa. 


Mun makuuhuoneeseen yksi tehosteseinä tällä tummalla tapetilla. Tapetissa on ihana samettinen pinta ja vaikutti erittäin laadukkaalta. Siirille ajaton harmaa-valkoinen kapearaitainen tapetti yhteen seinään.Tuossa tapettirullakuvassa alimmainen rulla on sitä oikeaa ja sävy näyttää totuudenmukaiselta. Muuten huushollin seinät tulevat olemaan maalarinvalkoiset, sävy höyry.


Eteisen lattialaatta on hiilenharmaa eläväpintainen laatta, jossa ei lika näy. Muuten tuleekin sitten Lamella valkotammilaminaatti ja jalkalistat hopeasaarnia. Halusin, että eteinen erottuu muusta lattiasta ja näillä saa kivan kontrastin aikaan.

Katot tulevat olemaan hopeasaarnipaneelia eli samaa sävyä kuin laminaatti, mutta katto vain on vaaleampi.
Seuraavaksi täytyy miettiä keittiön kaappien ja kodinhoitotilan kaappien runkojen ja ovien sävyt. Ne tulevat olemaan Topi-keittiöiden mallistosta. Myös keittiön välitila pitäisi miettiä; perinteisesti laattaa vai jokin levy. Olohuone ja keittiö tulevat olemaan aikalailla samaa tilaa joten voisi miettiä sellaista yhteneväistä linjaa.

Homma jatkuu. Nyt täytyy keskittyä ja valmistautua ensi viikon opinnäytetyöseminaariin ja töihin. Pidin viime viikolla hiukan opintovapaata töistä ja paluu on nyt vaikea.

Hanni

16 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttivät valitsemasi materiaalit ja sävyt. Tuommoinen työ olisi kyllä ihanaa. Itse olen apuna monesti tuttaville valitsemassa uusia tapetteja, maaleja jne..

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja valintoja olet tehnyt, erityisesti nuo kylppärin laatat on just passelit myös meikäkäisen makuun! Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi kun pääsiskin valitsemaan kaikki materiaalit itse alusta alkaen. Tosin kyllä se vähän hirvittäiskin, on se sen verran vaikeaa. Mutta sulla näyttää homma olevan hallussa. Mielenkiinnolla odottelen valmista. Koskas teillä olikaan muutto?

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!!
  Tuija, muutto on aikaisintaan Juhannuksena, joten hiukan täytyy malttaa odottaa valmista. Nyt on vasta lattiavalu ajakohtainen =D

  VastaaPoista
 5. Kauniita materiaaleja! Tässä tulee ittellekin talokuume :)

  VastaaPoista
 6. Näyttääpä hyvältä ja hyvin tutunnäköisiltä materiaaleilta, hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 7. Näyttää ja kuulostaa hyvältä. Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia kun koti on valmis.
  Kivaa alkanutta viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 8. Ihania valintoja olet tehnyt!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Oh, suunnittelu on NIIN kivaa :)
  Mustakin se on ehkä parasta tässä remonttihommassa :)

  Kiva, että on mitä odotella juhannukseksi! ;)

  VastaaPoista
 10. Sulla on hirmuisen hyvä ja yhtenevä maku! :) Rauhallisen ja levollisen näköistä - noissa puitteissa on hyvä asua.

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttävät valinnat ...ihan kädet syyhyää nähdä lopputulos :)!!
  Hyvää Ystävänpäivää :)!

  VastaaPoista
 12. Hyvää Ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 13. Iloista ystävänpäivää :) Ihania suunnitelmia!

  VastaaPoista
 14. Oi miten ihania asioita sulla meneillään! Siskonpojan syntymä..opinnot loppusuoralla..asuntokaupat ja uuden kodin suunnittelua..Onnea hirmuisesti kaikesta!
  Odotan innolla uuden kotinne valmistumista ja sisusteluita..siitä tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
 15. Iso kiitos kävijöille =D Myöhästyneet Ystistervehdykset täältä.
  Juhannukseen on vielä kovin pitkä matka, ei jaksais odottaa...

  VastaaPoista
 16. Heissan. vierailen täällä ensimmäisen kerran :-) MInkä niminen ja mistä ostettu on mainitsemasi"hiilenharmaa eläväpintainen laatta" ? Haluaisin sellaisen meille eteiseen :-)
  Terveisin, Anette

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!