lauantai 18. helmikuuta 2012

Valmistautumista


Tässä lähiaikoina on monenlaista valmistautumista tiedossa. On ristiäisiä, 60-vuotisjuhlaa, valmistujaiset, muuttoon valmistautumista, kirppisurakkaan valmistautumista... Näissä kuvissa on valmistauduttu juhlaan.

Next Signature-mekko Siirille Huuto.netistä 19e, kultakimalteinen bolero Seppälän joulualesta 7e ja kullanhohtoiset ballerinat Assessorize 23,50e. Sukkahousut vielä puuttuvat. Niin ja oma juhla-asuni, joka onkin sitten vaikeampi juttu.






Nyt me valmistaudumme lähtemään pienelle viikonloppumatkalle. Eilinen ilta tyttären kanssa oli oikein onnistunut ja elokuva oli mainio. Vatsapöpökin katosi, kun olin eilen minimaalisella ruokavaliolla; vettä ja mehukeittoa.
Kirjalahja-arvonta on siis käynnissä alemmassa postauksessa 29.2 saakka.

 
Viikonlopun jatkot!
Hanni

9 kommenttia:

  1. Todella kaunis juhla-asu, tykkään kovasti. ♡

    Oikein mukavaa viikonloppureissuilua teille!

    VastaaPoista
  2. Ihana juhla-asu!
    Mukavaa reissua teille!
    -k-

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis ja harmoonine juhla-asu tytölle ja ihanat balleriinat :) Kivaa pikkast reissua teille, kyl ne piristää kummasti ain välil :)

    VastaaPoista
  4. Oih miten kaunis juhla-asu, kyllä Siirin kelpaa. Muutenkin kuulostaa teidän ohjelma varsin mukavalta!

    VastaaPoista
  5. Söpö ja tyylikäs juhla-asu:)
    Onnittelut muuten opinnäytetyön puserruksesta! Itse sain opinnot valmiiksi vajaa 2 vuotta sitten ja vielä on tuoreessa muistissa sen lopputyön kova rutistus ja se helpotuksen tunne jälkeenpäin. Upean urakan olet tehnyt ja saat olla itsestäsi ylpeä:)

    VastaaPoista
  6. Kaunis juhla-asu! Kaikki niin suloista ja ihana kokonaisuus!
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Ompa kaunis asu. Juhlava ja elegantti. Todella onnistunut ja HALAPA !!

    VastaaPoista
  8. Ihastuttava asu pienelle neidille! Ja kaunis blogi muutenkin, täytyypä lukea juttusi oikein ajan kanssa :) T. Miia -Pähkinäsydän blogista

    VastaaPoista
  9. Ai, en mä näköjään tähän postaukseen ollutkaan vielä niin kommentoinut, vaikka luulinkin niin tehneeni. Vaan eipä tuo mun sanottavani mitään kovin suurta ollut, kunhan noita pieniä hopeisia ballerinoja ihastelin - eipä vaan ollut meidän lapsuudessa tollaisia! :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!