tiistai 6. maaliskuuta 2012

Pienesti vain

Mukava viikonoppu takana ja ihan mukava viikon alkukin. Eilen kävin aloittelemassa kirppismyyntiä ja jestas kuinka siellä oli ruuhkaa. Naiset taistelivat siellä kuka saa minkäkin kukkaruukun itselleen. Hyvä, ettei tullut käsirysy!

***
Pohjanmaalta sain viikonloppuna tuliaisia. Rivieran eau-laseja lisää. Voi, että ilahduin. Enon vaimo oli Sapirasta ostanut. On se hyvä, kun sukulaiset tietävät mitä kannattaa hankkia =D
 Muorin kanssa piipahdettiin lauantaina Mäntsälän uudessa Vaniljatähdessä. Sieltä ostin nuo servetit ja rottinkisen varjostimen joka olikin liian suuri siihen lampunjalkaan johon sitä suunnittelin. Seuraavaksi täytyy myydä se lampunjalka ja hankkia kookkaampi tilalle.

Nyt on armoton kodin tyhjäämisvietti. Selkeyttä selkeyttä, kiitos! Ihan pienesti voi hankkia uuteen kotiin uutuuksia, mutta se tarkoittaa sitä, että kaksinkertainen määrä tavaraa täytyy sitä ennen hävittää. Näin se kiertokulku toimii.


Aurinkoista viikon jatkoa!
Hanni

14 kommenttia:

 1. Nytpä tiedän kelle ilmoittaa lautasista jos täälläkin vimma ilmoittaa itsestään :) Nuo kirppikset on joskus pahoja paikkoja joutua käsirysyn keskelle, hih!

  VastaaPoista
 2. No hui! Minä kävin tänään katsastamassa ja eihän siellä sun pöydässä tainnut olla enää juuri mitään :D

  Nuo lasit on kyllä nätit, edelleen! :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Mulla alkaa takuulla tyhjääminen nyt keväällä kans! Vanhat nurkissa pyörineet kirppiskamat sain aitasta vihdoin roudattua viime kesänä. Nyt sitten ruvetaan tyhjentämään täältä sisältä=) Ihan parasta.

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi, kun olisi ollut kiva päästä katsastamaan kirppispöytäsi. Matka tosin on "vähän" pitkä ;)
  Laita tännekkin jotain myyntiin, niin mekin saamme osamme :)
  Tyttärelläsi on mahtavan paksut hiukset -kauniit! Ihanat on myös nuo RM:n lasit!!
  Aurinkoista viikkoa teille!

  VastaaPoista
 5. Ihanat tuliaislasit oletkin saanut ja mahtavia ostoksia olet tehnyt.

  Tuo tähtivati on ihana:)

  VastaaPoista
 6. Upeat on noi Rm:t. Tekisi itsekin mieli alkaa keräämään niitä, mutta kun keräilen jo paria muutakin sarjaa : ( Tai sitten entisiä vaan myyntiin...

  Ihastuin tuohon tähteen sun serviettien alla. <3

  VastaaPoista
 7. Eiks ookkin ihanaa tyhjentää kaappeja?! :) Mulla on myös kirppispöytä viikon ajan ja hyvin on kauppa käynyt. Tänään vein kassillisen lankoja työkaverilleni. Ihana tunne! :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin innostuin lomalla tyhjentämään kaappeja ja vein tavaraa lähetystorille myyntiin...päätin tällä kertaa tehdä kierrättämisen hyväntekeväisyyden muodossa. Mutta miksi en osaa lopettaa uuden tavaran hankkimista...aina kaikkea kaunista osuu silmieni ulottuville. Onneksi kummityttöni muuttaa pian omaan kotiin ja on luvannut ottaa kummilta paaaaaljon tavaraa kiertoon :) ja taas hyvä kiertämään ja voin auttaa sukulaistyttöä oman kodin perustamisessa. Ihanat kerrassaan noi lasit, fiksuja sukulaisia :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita löytöjä ja ihania tuliaisia! :) Täytyisi itsekin aloittaa karsinta, että saisi kirpparipöytään täytettä... :)

  VastaaPoista
 10. Täälläkin on kaappien tyhjennys menossa. Kirpparipöytää pidin viime viikon, mutta selvästi pitää laittaa uudestaan pöytä kesäksi. Ja autotallissahan meillä on vielä kymmeniä muuttolaatikoita purkamatta... mitä nyt VUODEN ovat siellä olleet! :D Mutta siinäpä hyvä osoitus, kuinka vähällä ihminen oikeasti tulee toimeen!

  VastaaPoista
 11. Nättejä laseja ja nuo muutkin ostokset! :)

  VastaaPoista
 12. Mukavat tuliaiset sait :). Se on kiva, kun tietävät maun niin tulee mieleiset .
  Antoisia kirppismyyntejä :)

  VastaaPoista
 13. Olipa ihana tuliainen :)

  Iloista viikon jatkoa, ihana kun aurinko paistaa!

  VastaaPoista
 14. Kiitos viesteistä kaikille ihanille!

  Aurinkoista viikon jatkoa Ruususuun äidille, Ruusalle, Hannelle, Mialle, Kookokselle, Sinille, Anskulle, Jennille, Saaralle, Emmille, Tiinalle ja Merjalle!

  Voi olla, etten nyt laita blogikirppistä, kun en ehdin postitella tuotteita.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!