torstai 29. maaliskuuta 2012


Vierähtipä taas tovi postausten välillä. Paljon on koko ajan puuhaa, ettei ihan kaikkea ehdi. Kiitos kaikille onnitteluista valmistumiseni johdosta! Sain 100 euron lahjakortin Järvenpään Villa Onneliin, joten jotain pientä kivaa ostan sitten uuteen kotiin =D Sisustussuunnitelmat ovat kuulkaas käynnissä, täysillä =D
***
Meidän pihassa näyttää tältä. Tulppaanit puskevat hangen keskeltä sinnikkäästi. Muuten kevät antaa odottaa itseään ja viikonloppuna tulee kuulemma lisää takapakkia takatalven muodossa.Päivärutiineihin on kuulunut pikkuisen tavaroiden pakkaamista. Muutama muuttolaatikko on jo odottamassa tuossa nurkassa. Pakkaan valmiiksi sellaista mitä ei tässä tarvita ennen muuttoa. Sisustelut ovat nyt vähissä enkä aio Pääsiäiseenkään panostaa, muuten kuin syömällä kilokaupalla suklaamunia =D

Viime viikolla kävin keittiökaupassa, mutta suunnitelmat jäivät kesken alakaappien sävyn osalta. Myöskään välitilan materiaali ei ole vielä selvillä. Keittiö osoittautuikin haastavammaksi tehtäväksi kuin luulin. Myös kodinhoitotilan kaappien sijoittelu jäi hiukan mietityttämään. Laitan kuvia valinnoista sitten, kun ne on lyöty lukkoon.
***
Kohta on 400 lukijaa kasassa ja voimme käynnistää arvonnan, jossa on kiva palkinto.
***
Nyt heissulivei kaikille!

Hanni

14 kommenttia:

 1. Hej Hanni, I like your pictures!

  LG Rosine ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Ihania muutoksia on kylä tulossa, jännä kevät! Ja voi että tuo vihreä puskien juurella, varma kevään ja uuden merkki :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväistä!!! Täällä ropisee sataa, toivottavasti sataa läpi yön ja aamulla on lumet, jos ei ihan kaikki niin ainakin suurin osa sulanut pois jo.. =)

  VastaaPoista
 4. Ihana katsella keväisiä kuviasi...meillä kun lunta tulee nyt taivaan täydeltä...mä niin odotin jo niiden pois sulamista!

  Mukavaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 5. Rosine: Danke schön!
  Ansku, Taija ja K: Kiitos kommenteista, jännä kevät on tosiaan tulossa, mutta se on ihanaa! Ja tänään bongasin jo ekat leskenlehdet, ihanat pienet keltaiset tienvarsikukat!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kun kevättää!:) Mäkin aion jättää pääsiäiskoristeet laittamatta ja keskittyä vain niihin suklaamuniin!:D

  Ihanaa viikonloppua!<3

  VastaaPoista
 7. Oioi, ihanan keväisiä kuvia! Sieltä se kevät vaan puskee! Mahtavaa!

  VastaaPoista
 8. No kelpaa sitten Onnelissa ostoksia tehd uuteen tupaan! Kiva! :)

  Juuri kävin kahlaamassa hangessa, ei toivoakaan,että näiden hankien läpi vielä puskisi mitään tuollaista vihreää.. :/

  Kivoja pähkäilyhetkiä ja viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 9. Tänne lukijaksi jäämässä ja ihastelemassa kuinka kevät onkaan teillä pitkällä.
  Ilona

  VastaaPoista
 10. Hyvää viikonloppua Hanni! Kyllä se suklaamunienkin syönti on pääsiäiseen panostamista! Ajatteles niitä, jotka ei tee sitäkään! ;)
  Ihanaa, kun muuttohommat edistyvät hiljalleen, kevät tekee teillekin tuloaan ja muuttonne lähestyy!

  VastaaPoista
 11. Sais kyllä jo nämä kylmätkelit loppua ja lumen tulo.

  Voi miten mukavia juttuja sinulle on tapahtunut :) Onnea kaikesta!!

  VastaaPoista
 12. Voi miten pitkälle kevät on teillä jo edennyt. Meillä on vielä paksut kinokset lunta ja menee aikaa ennenkuin tulppaanit ja muut kevään kukat vapautuvat lumen alta.
  Hyvää palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
 13. Ihana kevät tuloillaan! :) Ja kivoja ostoshetkiä Onnelissa.

  VastaaPoista
 14. Sisustussuunnittelu ommaan kottiin onki parasta mitä mie tiän <3 ja toki seki ku pääsee niitä suunnitelmia sitte käytännössä totteuttaan :) Ihanan paljon onnea ja mukavia hetkiä suunnittelluun <3

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!