keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Helmijuttu

Meillä on ollut Siirin kanssa todellista kotoilua koko alkuviikko. Viikonloppuna Tytteliin iski korvatulehdus, joten ollaan otettu rauhallisesti kotona. Parvekkeelle on rakennettu sekatavarakauppa ja siellä ollaan leikitty kauppaa. Myös pupujen synttäreitä on vietetty, pidetty erikoisherkkupäivää, tehty koruja, kasattu muuttokuormaa, kotikylpylässäkin piipahdettu ja nukuttu päiväunia.
***
Tästä helmikasasta valmistin töihin avainkaulanauhan.


 Ja tällainen siitä tuli. Makeanvedenhelmiä ja hopeoituja fligraanipalloja.Meillä kaikuu sisällä, koska huusholli on tyhjentynyt kovaa vauhtia. Eilisen siskon viestin perusteella vaikuttaa siltä, että kotimme valmistuu etuajassa, tämän kuun lopussa! Sauna ja keittiö enää uupuvat. Mahtava juttu! Onneksi on ollut jo pari kuukautta aikaa valmistella muuttoa, karsia ylimääräistä tavaraa, järjestellä selkeästi muuttolaatikoihin se mikä lähtee mukaan ja varastonkin sisältö on kutistunut minimiin. Ihanan kevyt tunne!

***
Eilen tein huippulöydön meidän roskiskatoksesta; Iskun valkoisen puisen puutarharyhmän eli pöydän ja tuolit. Helmijuttu! Ne pääsevät uuden kodin takapihalle, ehkäpä jo tänä kesänä =D Kuvia niistä myöhemmin.


 Tunnustuksia olen saanut ainakin kolmesta suunnasta. Palaan niihin tuonnempana. Blogin sisustusulottuvuus on nyt muutosta johtuvista syistä kovin suppea, mutta jahka päästää uuden kodin kimppuun niin alkaa tapahtumaan =D

Leppoisaa loppuviikkoa kaikille.

Hanni

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi,etuajassa!! :D Mahtista!
  Mukavia muuttopäivän odotteluja sinne,kiva päästä näkemään mitä sitten alkaa tapahtumaan..! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi upea avainkaulanauha! Raskiiko noin hienoa käyttäkään? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana avainnauha. Tuollainen olisi kyllä kiva, paaaljon kivempi kuin mikään mainosnauha (vaikka kuinka liittyisi omaan työhön) ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. No helmijuttuja kerrakseen! Ensinnäkin aivan mielettömän kaunis helminauha, upea löytö roskiksesta, mitä ne ihmiset heittääkään pois???!!! Ja helmijuttu myös, jos teidän talo valmistuu etuajassa!! En malttaisi millään odottaa, että alat uutta kotia sisustaa ja meidänkin iloksemme sieltä postata kauniiden kuvien kera <3
  Aurinkoa loppuviikkoonne!

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu, että just äskettäin ilmoitit ostaneesi uuden kodin. Aikaa siitä taitaa kuitenkin olla monta kuukautta... niin se aika menee. Odottelen innolla kuvia uudesta kodistasi.

  Eräs tuttu oli aikoinaan roskiskuski. Se hyvän tavaran määrä oli aivan mahdoton. Heillä vaan oli sellainen sääntö, että "lastista" ei saanut ottaa.

  VastaaPoista
 6. Upea avainkaulanauha <3!
  Mieletön löytö, roskakatoksesta puutarhakalusteet !! Aika mahtava tuuri ! Innolla odotan kans kuvia uudesta kodistanne :)

  VastaaPoista
 7. No kerrassaan ihana tuo avainnauha, todellinen helmi :)! Ja siis noita roskislöytöjä, ihan mielettömiä! Ihana kevät teillä muuton ja sisustamisen odottelua...täällä taitaa olla melkoinen joukko odottelemassa niitä postauksia!

  VastaaPoista
 8. Kauniit värit tuossa avain-nauhassa.
  Ja mahtava roskis löytö todellakin!

  VastaaPoista
 9. Ihana kaulanauha!
  Mukavaa loppuviikkoa:-))

  VastaaPoista
 10. Jee, ihana päästä uuteen kotiin. Kaulanauha on kaunis, tuohan on kuin koru. Tai siis sitä se tietysti onkin. Vähän toista kuin töissä käyttämääni perinteinen vihreä avainnauha... *nolona*

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!