lauantai 23. kesäkuuta 2012

Koululaisen huone


Siirinkin huonetta on pikkuhiljaa laitettu. Lelujen säilytykselle täytyy kehitellä uusia ideoita, sillä Siirin huoneessa ei ole kiinteitä kaappeja niinkuin edellisessä kodissa. Haastavaa, mutta muutama idea muhii jo takaraivossa.
Edellinen huone oli vaaleanpunainen pikkuprinsessan valtakunta. Nyt huonetta sisustetaan koulunsa aloittavalle.




Minua aikaisemmin ompelupöytänä palvellut vanha talonpoikaispöytä pääsi Siirin koulupöydäksi. Tuolin istuinosa kaipaa päivitystä. Pilkulliset peltipurkit kynille ovat Fairytalen mallistoa. Saman malliston roskiksen Siiri sai nimipäivälahjaksi Muorilta.


Vielä verhot paikoilleen ja matto lattialle. Niin ja ne lelut...sitten alkaa olla koululaisen valtakunta valmis.
***
Me jatkamme Siirin kanssa lomailua,
Hanni

21 kommenttia:

  1. Teillä on niin kaunista siellä! Ihana koti!
    Hyvää juhannusta sinulle ja Siirille!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiva koululaisen huone. Meilläkin pitäisi kesän aikana Aaronin huonetta päivittää, kun aloittaa myös eka luokan syksyllä.
    Te olettekin jo näköjään päässeet muuttamaan, joten jatkan vierailu kierrostani teillä. :)

    Hirmuisesti onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  4. ihana huone, pirteää nuo punaiset yksityikohdat.

    VastaaPoista
  5. Ihana ison tytön huone. Meillä tuumaillaan myös tuon vaaleanpunaisen unelman päivittämistä isommalle tytölle. Meillä alkaa syksyllä eskari, joten ajattelin vuoden tai kaksi antaa vielä itselleni armon aikaa...

    Mukavaa juhannuksen jatkoa!

    -Tuija-

    VastaaPoista
  6. Onpa kaunista! Tuo harmaa seinän väri sykähdytti erityisesti. Olen etsiskellyt sopivaa harmaata siluettimaalauksen pohjaksi, voisitko vinkata millä sävynumerolla saa tuota tummuusluokkaa? :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos vierailustanne ja kommenteista!

    Annukalle tiedoksi, että kyseessä on valko-harmaa kapearaitanen tapetti RTV:n mallistosta eli maalin sävyä en pysty antamaan vaikka haluaisin. Toivottavasti löydät sopivan maalisävyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, kappas vaan! Nyt kun mainitsit, tiirailin kuvia tarkemmin ja tapetiksihan se ois paljastunut jo aiemmin jos oisin vaan hoksannut katsoa! No, ei mahda mitään, metsästys jatkuu! :)

      Poista
  8. Kivan näköinen tytön huone:)
    Peltipurkit on ihanat, muistatko mistä olet ne ostanut?

    Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  9. Kiitos Minnuli ja Jaana. Mielestäni huone kaipaa hiukan lisää kotoisuutta, mutta eiköhän matto ja verhot auta siihen. Peltipurkit olen ostanut joskus äitini liikkeestä (Bobo), mutta ne on jo myyty loppuun.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana huone kaikkine yksityiskohtineen! Kyllä tuon pöydän ääressä läksyjen teko sujuu! Onnea uuteen kotiin ja enkeleitä neidin alkavalle koulutielle :)

    VastaaPoista
  11. Ihana huone koululaisella! Ja toi teidän sauna on niiiin tunnelmallinen! Itsellä olisi projektia kesälle, sisäsaunan seinät käsitellä tuollaiseksi tummaksi. Saas nähdä kuinka käy...

    VastaaPoista
  12. Paljon ihania juttuja, tuo sisustamin on kyllä ns. puhtaalta pöydältä varmaan aika mukavaa.

    VastaaPoista
  13. Voi miten kaunis huone koululaiselle! Ja ihania huonekaluja!

    VastaaPoista
  14. Ihania kurkistuksia uuteen kotiinne, Hanni!
    Siirin huoneessa näyttää aivan mahdottoman ihanalle! Kyllä kelpaa tuolla kouluansa aloittelevan pikkuneidin leikkiä, lepäillä, oleilla ja tehdä läksyjäkin :) Pöytä on aivan unelma! Huoh.

    VastaaPoista
  15. Onnea Hanni ja Siiri ihanasta upeasta kodista! Innolla odotan uusia sisustuspostauksia. Siirin edellinen huone oli niin upea, ja tämäkin näyttää jo hienolta. Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
  16. Mahtavalta näyttää kyllä tuo pienen koululaisen huone. Juuri sopivasti tyttömäinen ikäiselleen. Nuo pilkilliset laatikot ja vanhat huonekalut ovat ihania!

    VastaaPoista
  17. Ihanan huoneen Siiri saa, oikein kiva tulevalle koululaiselle :)

    Iloista lomaa teille!

    VastaaPoista
  18. Täällä pitkästä aikaa :) Onpas Siiri saanut kauniin huoneen, mukavat nuo pilkulliset säilytysastiat! Saunannekin on kaunis ja saunanhan pitää olla tumma, että saa oikeanlaisen tunnelman aikaan, ainakin minun mielestäni. Keittiön välitilan laatta on myös ihana, tykkäisin samanlaisesta, jos nykyisten laattojen vaihto tulee joskus kyseeseen. Mukavia lomailmoja!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!