lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tervehdys pitkästä aikaa! Kaikenlaista on ehtinyt tässä välissä olla ja tapahtua, ettei ole blogistaniaan kerennyt. Viime viikonloppu meni muuton kiekuroissa. Lauantaina sain vanhan kodin luovutuskuntoon ja hilppasin Plantageniin palkitsemaan itseäni parilla Mårbackalla.


 Viime viikonlopun muutto tarkoitti omaisuuden siirtoa siskoni perheen autotalliin ja Siirin ja itseni asettautumista vanhempieni kotiin, kunnes omamme on valmis.
 Ajoittain kiristää hermoa, kun omaisuus on huiskin haiskin ja juuri sitä mitä tarvitsee ei olekaan saatavilla eikä muista minne se on muutossa laitettu.
***
Tässä talossa asumme ja odotamme omamme valmistumista. Viikolla, kun siellä poikkesin niin kaikki näytti olevan paikoillaan. Myös hirvittävä peilikaappi, joka ei sinne todellakaan saa jäädä. Hirvityksen kauhistus. Ilmoitin urakoitsijalle, että on tapahtunut virhe. Muutto varmaan viivästyy tuon peilikaapin takia =D


Nyt menen luuramaan Criminal Mindsia.

Palaan asiaan!
Hanni

9 kommenttia:

 1. Muuttaminen on kyllä aina tosi rankka projekti...olen muuttaessa aina koettanut aatella, et siinä kivasti karsiutuu sitä turhaa tavaraa...

  Kivaa alkanutta kesäkuuta!
  -k-

  VastaaPoista
 2. No lopussa se iso kiitos odottaa! Toivottavasti väliaikaisjärjestelyt ei kestä kovin kauan, kun on omaan rauhaan tottunut, niin taitaa toisten nurkissa asuminen olla haastavaa. Mitä ne nyt semmoisen peilikaappihirvityksen sinne ovat asentaneet...eikö se urakoitsija sen vertaa jo sinua tunne ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja kaunis talo vanhemmillasi!
  Pidän kaikista pelargoneista, mutta Mårbacka on lempparini:)
  Ihanaa alkanutta kesäkuuta! Pidän peukuja että pääsette Siirin kanssa pian omaan uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Mahtavalta näyttää tuo talonne ulkoa päin. Tsemppiä ja voimia tähän odottelu vaiheesseen ja tavaroiden sekaortoon. Kyllä se kaikki sitten uudea kodissa palkitaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi blogissani ja sisustuskirjavinkistä. Jos näitä kylmiä sateisia kesäpäiviä riittää, on mukava käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan ihania sisustuskirjoja ja haaveilla...tai tietty mieluummin lueskelen auringonoton lomassa :)
  Haleja ja voimia hässäköiden keskelle♥

  VastaaPoista
 6. Ihana muutto edessä, jaksatte kyllä odottaa vielä :). Mårbackat ovat niin kauniit.

  Mukavaa viikkoa!

  T. Nicole

  VastaaPoista
 7. Lämmin kiitos kaikille kommenteista! Onhan tää aika erikoista vaihetta eikä aina ihan helppoakaan. Pian ehkä helpottaa.

  Sääennusteista huolimatta mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Onpa kiva, että kohta pääsette omaan uuteen kotiin :) Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
 9. Ihanat Mårbackat, paljon tsemppiä muuttoon.. palkinto odottaa! :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!