sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tervan tuoksussa

Uudet kylpytilat ovat innostaneet vähän panostamaan kylpemiseen. Ostin Antiikkikahvila Pehtoorista tuon House Doctorin pumppupullon saippualle. Pumppiksessa on Dermosilin tyrnisaippuaa. Dermosilin tuotteet ovat suosikkejani, koska sopivat iholleni parhaiten.


Witikkalan kartanosta taas löysin Riviera Maisonin valkoisia GUEST-käsipyyhkeitä puoleen hintaan. Pakkohan niitä oli kuusi kappaletta kotiuttaa.

Kaapissani on ollut jo vuosikausia ainoastaan valkoisia pyyhkeitä. Ne ovat raikkaan näköisiä ja helppo pitää valkoisina, kun pesee oikein ja välillä ihan keittopesussa. Muuton yhteydessä ostin myös tummanharmaita pyyhkeitä, kun pesutilat ovat harmahtavat. Harmaa ja valkoinen ovat kiva yhdistelmä.
 Ja uuden saunan tuoksuna on terva. Olen aina pitänyt tervan tuoksusta ja sauna on jotenkin tervan värinen niin sopii tunnelmaan. Tänään lämmitimmekin aamusaunan ja kokeilimme ensimmäistä kertaa miten uusi sauna toimii. No toimiihan se!

Tänään on ollut sen verran kuuman nihkeä päivä, että taidan mennä kylmään suihkuun. Saapa nähdä onko yhtä hurja ukkosilma ensi yönä kuin oli viime yönä. Meillä salamoi niin hurjasti kahden aikaan yöllä, että makuuhuoneeni kattolamppuun välähti valo. Meinasi vähän jännittää kun ei salamointi meinannut tauota ollenkaan.

Uuteen viikkoon!
Hanni

16 kommenttia:

  1. Onpa ihana pumppupullo! Itsellä olisi kanssa sellainen etsinnässä valmistuvaan vessaan ja tuo olisi aikas ihana ja hiukan erilainen. :) Kiitos, kun vinkkasit kenen se on! ;) Muutenkin ihanan luksuskylppäritarvikkeita ja kauniisti esillä. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =D Toivottavsti löydät mieluisin pumppiksen =D

      Poista
  2. Ihania kylppärijuttuja <3 Mulla on pyyheasiat kyllä niin huonolla tolalla että ihan hävettää. Pitäis laittaa uusiksi koko varasto.

    Meillä oli pari viikkoa sitten tosi paha ukkonen. Menin niin muina miehinä terassille ottamaan kuvia josko saisin salamoinnista kuvan. Paukahti sitten niin kovaa että hyppäsin ennätysajassa sisälle=) Tavallaan en ukkosesta säikähdä mutta sillon vähän jo pelotti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa alat vaihtamaan pyyhkeitä uusiksi, sillä siitä selviää =D
      Mä pelkään hiukan ukkosta jo senkin vuoksi, että nykyään mulle iskee ukkosenilmalla migreeni vaikka syön estolääkettä =(

      Poista
  3. Täällä taas peukuttaa ja kovaa, vähän jänskättää!

    Ihana terva ja saunavarustee...meillä kylypee ropsautettaan joka ilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, että joka ilta. Mä en ole niin kova saunomaan, mutta silloin kun saunon niin on kiva samalla hemmotella tuoksuilla ynnä muilla.

      Poista
  4. Siis paukuttaa, tää iPad tekee jatkuvasti tepposiaan!

    VastaaPoista
  5. Ihania kylppärijuttuja. Valkoiset pyyhkeet on kyllä todella kauniit.

    -k-

    VastaaPoista
  6. Ihania sävyjä, rauhoittaviin kylpyhetkiin. Oletko laittanut muuten tänne kuvia teidän sauna/kylpytiloista aiemmin? Selailin vähän taaksepäin, mutta en ainakaan heti löytänyt. Saunoista olisi kiva nähdä postauksia. Mutta ne ovat kyllä todella haasteellisia kuvata, kun ovat yleensä hämäriä. Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =D Saunapostaus on tehty 22.6 kuluvaa vuotta. Kuvaaminen on tosiaan haastavaa eikä saunan ihanat sävyt pääse kuvissa oikeuksiinsa.

      Poista
  7. Komeet salamat oli tampereen yllä yöllä ! Oli ihan pakko nousta niita katsomaan.
    Kauniit pyyhkeet olet löytänyt kylppäriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin katselin lauantaiyönä varovasti sälekaihtimien raosta ukkosta, kun en kovin näkyville uskaltanut mennä =

      Poista
  8. Ihania kylppärijuttuja!:) Tykkään kans dermon tuotteista, on hyviä ja edullisia!Tänään tulikin uus kuvasto,täytyy klikkailla tilaus taas menemään!:)
    Ja mustaa pastaa täytyy lähteä sun innoittamana etsimään!:)

    VastaaPoista
  9. Tykkään tuosta pumppupullosta ja ihanat pyyhkeet :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!